Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Φιλικά παιχνίδια Ακαδημιών θα παρακολουθήσει ο Γιώργος Καπουράνης.

Φιλικά παιχνίδια θα δώσει το Σάββατο στις 13/02/2010 το μεσημέρι, η Ακαδημία “CAMP NOU” στις αθλητικές εγκαταστάσεις στον Άγιο Βησσαρίωνα με την αντίστοιχη Ακαδημία «ΖΟΡΑΝ ΜΠΑΜΠΟΒΙΤΣ». Το σημαντικό είναι ότι τους αγώνες θα παρακολουθήσει και ο νέος Πρόεδρος του δικτύου ακαδημιών και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός...κ. Καπουράνης Γεώργιος, όπου θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει με τους προπονητές της ακαδημίας (Βασιλείου Περικλή και Μανούρα Νικόλαο) για τα προγράμματα προπόνησης που ακολουθούνται, την εξέλιξη των μικρών ποδοσφαιριστών καθώς και να «τσεκάρει» αθλητές.
Αυτές οι επισκέψεις αποτελούν ένα κίνητρο όχι μόνο για τους μικρούς ποδοσφαιριστές, αλλά και για την οργάνωση όλης της ακαδημίας καθώς υπάρχει υπεύθυνη καθοδήγηση από εκπροσώπους ενός σωματείου, που είναι γνωστό και στην Ευρώπη πλέον για την δουλειά που γίνεται στις μικρές ηλικίες, καθώς κάτω από την «ομπρέλα» της βρίσκονται ακαδημίες και στο εξωτερικό.
Ο κ. Καπουράνης Γεώργιος είναι ο νέος Πρόεδρος της GFD, ένας ποδοσφαιριστής που τίμησε όσο λίγοι τα χρώματα του Παναθηναϊκού, με γνώση και εμπειρία αναμφισβήτητη.
Καλούνται όλοι οι αθλητές της ακαδημίας να βρίσκονται στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας το Σάββατο και ώρα:13:30
Από την Ακαδημία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!