Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Απάντηση του Προέδρου της ΤΕΔΚ στο δήμαρχο Κατσανιάς

Αγαπητέ Δήμαρχε Καστανιάς
Έλαβα την από 17-2-2010 έγγραφη διαμαρτυρία σας για απόφαση του Δ.Σ. της ΤΕΔΚ και σας απαντώ ευθέως ότι είναι απαράδεκτη για το ύφος και το περιεχόμενό της. Δεν αρμόζει στο επίπεδο ενός Δημάρχου να επιτίθεται εναντίον των μελών του Δ.Σ. της ΤΕΔΚ που έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν υπευθυνότητα και...
...κύρος σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο.
Σε ότι αφορά την πρόταση του Δήμου Καστανιάς σας γνωρίζω ότι έχει διαβιβασθεί στην αρμόδια υπηρεσία της ΚΕΔΚΕ, όπως και οι προτάσεις των Δήμων και Κοινοτήτων που μας κοινοποιήθηκαν μέχρι σήμερα.
Επισημαίνω όμως ότι στην 164/26-01-10 επιστολή σας ζητάτε την συνένωση του Δήμου σας με τους Δήμους Κλεινοβού, Μαλακασίου και Διευρυμένης Κοινότητας Ασπροποτάμου (ΑΔΣ 1/2010), όμως κανείς από τους ΟΤΑ που αναφέρεσθε δεν έχει υιοθετήσει την άποψή σας μέχρι σήμερα. Ειδικότερα, ο Δήμος Κλεινοβού με απόφασή του επιθυμεί να παραμείνει ως έχει είτε να συνενωθεί με τον Δήμο Καλαμπάκας, η Διευρυμένη Κοινότητα Ασπροποτάμου με απόφασή της επιθυμεί να παραμείνει ως έχει και ο Δήμος Μαλακασίου στην απόφασή του αναφέρει ότι επιθυμεί να παραμείνει ως έχει είτε να συγχωνευθεί με τον Δήμο Μετσόβου. Επομένως, το Δ.Σ. της ΤΕΔΚ δεν μπορεί να λάβει θέση επί της προτάσεώς σας εφόσον δεν συμφωνούν οι υπόλοιποι ΟΤΑ.
Να είστε βέβαιος ότι εάν όλοι συμφωνήσετε για την δημιουργία του προτεινομένου Δήμου τότε εμείς θα στηρίξουμε την δημιουργία του, όπως έγινε με την περίπτωση της συνένωσης των τεσσάρων Δήμων που αναφέρεσθε.
Τρίκαλα 19-02-2010
Ο Πρόεδρος
Μιχάλης Ταμήλος
Δήμαρχος Τρικκαίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!