Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Κοπή πίτας για τους τρικαλινούς ΡΟΤΑΡΙ

Σε μια όμορφη βραδιά στην ταβέρνα «Στροφυλιά» στην Πύλη-Αποστολή βοήθειας στους πληγέντες της Αϊτής
Την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας διοργάνωσε πριν από λίγες μέρες ο Ροταριανός Όμιλος Τρικάλων. Σε μια όμορφη βραδιά, οι τρικαλινοί Ρόταρι και οι φίλοι τους φιλοξενήθηκαν...
...στην ταβέρνα «Στροφυλιά» στην Πύλη. Αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος και δήλωσαν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις παρεμβάσεις τους στα κοινωνικά δρώμενα του τόπου μας.
Ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Αχιλλέας Περγαντής έκανε μια μικρή ανασκόπηση των δράσεων που αναπτύχθηκαν τους τελευταίους μήνες και έθεσε τις προτεραιότητες για το 2010. Στάθηκε ιδιαίτερα στην εκδήλωση με τους «γιατρούς χωρίς σύνορα» η οποία απέδωσε καθώς συγκεντρώθηκε ένα ικανοποιητικό ποσό για την στήριξη του έργου αυτής της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης.
Όσον αφορά το 2010 ο κ. Περγαντής είπε πως «μέλημά μας είναι να είμαστε χρήσιμοι στην κοινωνία. Αυτός είναι ο σκοπός μας και έτσι βαδίζουμε. Είμαστε συνεπείς τόσα χρόνια, κάνοντας σημαντικές θέλω να πιστεύω παρεμβάσεις στα τοπικά και όχι μόνο δρώμενα. Έτσι θα συνεχίσουμε περνώντας το μήνυμα σε όλους πως η εθελοντική δράση και η συνεργασία μπορεί τελικά να αποδώσει καρπούς. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο».
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Τρικάλων δείχνοντας για άλλη μια φορά την ευαισθησία τους αποφάσισαν να συνδράμουν και προς το λαό της Αϊτής ο οποίος δοκιμάζεται από τον ισχυρό σεισμό που έπληξε τη χώρα. Έτσι συγκέντρωσαν ένα ικανοποιητικό ποσό το οποίο θα διαθέσουν στους πληγέντες.
Την κοπή της βασιλόπιτας ακολούθησε δείπνο, με τους παριστάμενους να γεύονται μοναδικές νοστιμιές, ψητά της ώρας και μαγειρευτά, από την κουζίνα της «Στροφυλιάς», της παραδοσιακής ταβέρνας της Πύλης που κερδίζει ολοένα και περισσότερους φίλους.
Δελτίο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!