Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Γιάννενα Ημερίδα: «Παροχή Ψηφιακών Υπηρεσιών από την Τοπική Αυτοδιοίκηση για τον Πολίτη»

Την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010 στο Δημαρχείο του Δήμου Ιωαννιτών συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της CitiesNet και παράλληλα πραγματοποιήθηκε Ημερίδα με θέμα: «Παροχή Ψηφιακών Υπηρεσιών από την Τοπική Αυτοδιοίκηση για τον Πολίτη».
Μεταξύ των αποφάσεων που ελήφθησαν από το Διοικητικό Συμβούλιο της CitiesNet είναι:...
1. Η αποδοχή και προώθηση κοινών θεμάτων όσο αναφορά τη διαχείριση χρήσης των ΜΑΝ (οπτικών ινών) και υποδομών των Δήμων που από κοινού αποφασίστηκαν μετά από ενημέρωση και συζήτηση μεταξύ CitiesNet και των υπό σύσταση Ψηφιακών Κοινοτήτων Κρήτης & Αιγαίου, Νοτιοδυτικής Ελλάδας καθώς και Α. Μακεδονίας & Θράκης.
2. Η συμφωνία συνεργασίας και ανταλλαγής εμπειριών και καλών πρακτικών μεταξύ των Ψηφιακών Κοινοτήτων στην Ελλάδα.
3. Η έγκριση του Οικονομικού Απολογισμού όπως και του Απολογισμού Δράσεων/Ενεργειών (επισυνάπτεται) για το 2009,
4. Η έγκριση του προσχεδίου Δράσεων για το 2010 το οποίο θα αναλυθεί περαιτέρω στο επόμενο ΔΣ, και
5. Η ένταξη του Δήμου Κιλκίς σαν νέο ισότιμο μέλος και Δήμο-Μέτοχο της CitiesNet.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της CitiesNet απαρτίστηκε από τους Δήμους-Μετόχους των πόλεων που εκπροσωπήθηκαν από: Βέροια με την Δήμαρχο κ. Χ. Ουσουλτζόγλου-Γεωργιάδη και τον Αντιδήμαρχο κ. Π. Παυλίδη, Βόλο με τον Αντιδήμαρχο κ. Δ. Δερβένη και την κ. Όλγα Μαντά, Γρεβενά με τον Δήμαρχο κ. Γ. Νούτσο και τον κ. Σ. Λαζαρίδη, Ιωάννινα με τον Δήμαρχο κ. Ν. Γκόντα, τον Γενικό Γραμματέα κ. Κ. Βήχα, την κ. Α. Ασημακοπούλου, τον κ. Β. Φλούδα, τον κ. Σ. Τάττη, τον κ. Ι. Μπενέκο, και άλλους εκπροσώπους της Τ. Α., Καρδίτσα με τον Αντιδήμαρχο κ. Απ. Καπράνα και τον Γενικό Γραμματέα κ. Κ. Παπαγεωργίου, Κατερίνη με τον Δήμαρχο κ. Σ. Χιονίδη, τον κ. Πέτρο Τσουπλή, τον κ. Χρυσοστάλη και την κ. Παρτσαλίδου, Κοζάνη με τον Δήμαρχο κ. Λ. Μαλούτα και τον κ. Β. Κορκά, Λάρισα με τον Αντιδήμαρχο κ. Σπ. Μπαρμπούτη, τον κ. Γ. Οικονομίδη και τον κ. Α. Κωστούλα, Νέα Ιωνία Μαγνησίας με τον Δήμαρχο κ. Π. Μαβίδη, τον κ. Στ. Νικηφόρου και τον κ. Απ. Αλπούς, και τον Δήμο Τρικκαίων με τον Δήμαρχο και Πρόεδρο της CitiesNet κ. Μιχάλη Ταμήλο, τον κ. Οδυσσέα Ράπτη (Διευθύνωντα Σύμβουλο της e-Trikala Α.Ε.), τον κ. Γιώργο Βάλλα (Διευθυντή Τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης της e-Trikala Α.Ε.), τον κ. Α. Αντωνίου (Λογιστή της e-Trikala), τον κ. Γ. Δαφούλα (Υπεύθυνο εφαρμογών e- Health της e-Trikala A.E.), τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Δ. Μανωλόπουλο, τον Οικονομικό εξωτερικό συνεργάτη κ. Β. Ντουρντούνη και την κ. Ελίζα Ζηντζόβα (Στέλεχο Διοίκησης
και Επικοινωνίας CitiesNet).
Δελτίο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!