Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Επίσκεψη Σ. Χατζηγάκη στη Γερμανία

Προσκεκλημένος της ΝΟΔΕ Βαυαρίας, θα μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση αύριο
Στη Γερμανία βρίσκεται από σήμερα ο βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ., πρώην υπουργός, κ. Σωτήρης Χατζηγάκης. Ο τρικαλινός πολιτικός είναι προσκεκλημένος της ΝΟΔΕ Βαυαρίας και αύριο θα είναι ο κεντρικός ομιλητής πολιτικής εκδήλωσης που διοργανώνεται...
...στην πόλη του Νταχάου. Κατά την παραμονή στη Γερμανία ο κ. Χατζηγάκης θα συναντηθεί με τοπικούς φορείς της περιοχής, θα έχει επαφές εκπροσώπους της ελληνικής κοινότητας και συλλόγους του Μονάχου, καθώς και με αποδήμους συντοπίτες μας που είναι εγκατεστημένοι εκεί.
Η επιστολή πρόσκλησης του κ. Σ. Χατζηγάκη από τη ΝΟΔΕ Βαυαρίας ήταν σε ιδιαίτερα θερμό ύφος και χαρακτηριστικά αυτή ανέφερε: «Η παρουσία σας στην παρούσα πολιτική φάση θα ασκήσει καταλυτική επίδραση στα μέλη και τους οπαδούς της Ν.Δ. Η εκλογή του νέου αρχηγού, Αντώνη Σαμαρά, και η αναδιοργάνωση του κόμματος μας απαιτεί καθαρό και εμπεριστατωμένο λόγο. Η πολιτική σας σταδιοδρομία και η φυσική σας παρουσία τόσο στο χώρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου, στον νομό σας και γενικά στα πολιτικά δρώμενα της Πατρίδας μας σας καθιστά από τα πιο προβεβλημένα και κατάλληλα άτομα να παρουσιάσετε την κατάσταση στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας και της Ν.Δ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!