Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Πάρτυ με… συζυγικά βάρη και αρκούδες στο χιόνι

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου το καθιερωμένο –πλέον- πάρτυ στο Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου, ίσως το πιο επιτυχημένο πάρτυ που γίνεται σε Χιονοδρομικό κέντρο της Χώρας. Διοργανωτές της βραδιάς η ΑΝΕΝΤ της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, ο Δήμος Αιθήκων και η Ραδιοφωνική λέσχη 97.6.
Από νωρίς το απόγευμα οι...
...μουσικοί παραγωγοί της Λέσχης ήτανε στην πίστα του Χιονοδρομικού εκπέμποντας το πρόγραμμα του σταθμού ζωντανά από την καρδιά του πάρτυ, παροτρύνοντας παράλληλα τους φίλους του σταθμού και του χιονιού να ανηφορίσουν προς το Περτούλι.
Δυστυχώς φέτος οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν ιδιαίτερα καλές καθώς η βροχή συμμετείχε… ενεργά στο πάρτυ, κάτι που πάντως δεν πτόησε χιλιάδες επισκέπτες να βρεθούνε στο χώρο. Αν και η ποιότητα του χιονιού δεν επέτρεπε καταβάσεις, ήταν επαρκής για παιχνίδια και διαγωνισμούς. Το… σουξέ του φετινού πάρτυ ήταν ο διαγωνισμό «συζυγικά βάρη». Σε αυτό τον διαγωνισμό ο άντρας του ζευγαριού έπρεπε να τραβήξει τη σύζυγό του με έλκηθρο μέχρι την κορυφή της μικρής πίστας και στη συνέχεια να κατεβούνε μαζί προς τα κάτω. Ήταν τέτοια η συμμετοχή παρά την αρχική διστακτικότητα, που ο διαγωνισμός επαναλήφθηκε 4 φορές!
Την ίδια ώρα οι διοργανωτές είχαν απλώσει… την ψησταριά για τα λουκάνικα, το καζάνι με τη φασολάδα και τον πάγκο με το κρασί, προσφορά των χορηγών της βραδιάς, ενώ ο Άγγελος Πατσιατζής ολοκλήρωνε το απίστευτο δημιούργημά του από χιόνι, μία αρκούδα ύψους 5.7 μέτρων!
Το πάρτυ συνεχίστηκε μετά τις 10.00 στο νέο σαλέ με το εξαιρετικό σχήμα «Γόβα γιλέκο» να ροκάρει ζωντανά ανεβάζοντας τους ρυθμούς και έκλεισε με τους μουσικούς παραγωγούς της Λέσχης να εναλλάσσονται στα decks, παίζοντας αγαπημένες επιτυχίες.
Αναμφισβήτητα το φετινό πάρτυ ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα παρά τις καιρικές αντιξοότητες και σε αυτό βοήθησαν ιδιαίτερα οι χορηγοί της βραδιάς: Ηλεκτρικά Μόκκας, Τζάκια Μεγαρχιώτης, Goodys, S/M Ντινόπουλος, Εστιατόριο – Ξενοδοχείο Καλαμαρά, ΠΟΡΣΕΛ, Cafe Et Toi, Καρακικές 11–22, Ξεχωριστά Ταξίδια, Γαλακτοβιομηχανία Όλυμπος, Ζάζας, Κουφώματα Compact, Κατεψυγμένα Αφοί Λαναρά, Έπιπλα Φωτόπουλος, Claviano, Trench, Εκδηλώσεις Elegant Events, Κάβα Τσίνας, Ταβέρνα Κρεοπωλείο Μαργαρίτης, Fun Action Shop.
Δείτε φωτογραφίες από το πάρτυ στο site της Λέσχης www.976.gr και βίντεο στο YouTube, ψάχνοντας για Χιονοδρομικό Περτουλίου.
Ραντεβού στο επόμενο πάρτυ!
Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!