Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Συνδιάσκεψη για το μεταναστατευτικό

Κατάμεστη η αίθουσα του ξενοδοχείου Κιέριον της Καρδίτσας με την παρουσία των πολιτών ζωντανή και ενθουσιώδη και ένας Ροντούλης από τα παλιά γεμάτος πάθος .Η εκδήλωση άνοιξε με ομιλία του προέδρου της νομαρχιακής Καρδίτσας κ. Καρδαρά όπου καλωσόρισε τους κατοίκους της πόλης και έδωσε...
...μια σαφή και εμπεριστατωμένη εικόνα της πραγματικότητας της σημερινής Ελλάδος και μίλησε για τις συνέπειες της μετανάστευσης στην χώρα μας και αναλύοντας την πραγματικότητα στο θέμα της υγείας ως ειδικός.
Στην συνέχεια ο Περιφερειάρχης του ΛΑ.Ο.Σ Θεσσαλίας κ. Δασκαλόπουλος έδωσε το στίγμα της βραδιάς μέσα από μια δέσμη συνθημάτων που ενθουσίασαν τους πολίτες και καταχειροκροτήθηκε .
Ο κ. Ροντούλης έλαβε τον λόγο και με μια σειρά επιχειρημάτων αναφέρθηκε στις συνέπειες της λαθρομετανάστευσης για την πατρίδα μας και κατέρριπτε ένα προς ένα όλα τα επιχειρήματα του κυβερνώντος κόμματος .
Στην σημερινή εκδήλωση αποκάλυψε ότι το 2006 50 Βουλευτές της Ν.Δ κατέθεσαν πρόταση για να αποκτήσουν πολιτικά δικαιώματα οι Λαθρομετανάστες επί υπουργίας κ. Παυλόπουλου και τότε το Πασόκ αποχώρησε από την αίθουσα και επίσης αποκάλυψε ότι την πρόταση την καταψήφισαν και οι Βουλευτές του Σύριζα ΑΛΑΒΑΝΟΣ –ΚΟΥΒΕΛΗΣ –ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ .
Τώρα το Πασόκ με ένα καλοστημένο σχέδιο προσπαθεί να αλώσει την εξουσία για τα επόμενα χρόνια και ανέφερε χαρακτηριστικά τίποτα δεν είναι τυχαίο ΚΑΛΙΚΡΑΤΗΣ –ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ – ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ανέφερε δε χαρακτηριστικά ότι στο Πασόκ τίποτε δεν γίνετε τυχαία.
Αναφέρθηκε και στα Τρίκαλα στην αντιπαράθεση με τον δήμαρχο Τρικκαίων λέγοντας ότι τίποτε δεν ‘έχει τελειώσει .Προανήγγειλε δε μάχη στην Βουλή και στα Ερτζιανά αναφερόμενος στο άρθρο του Βουλευτή και πρωην υπουργου της Ν.Δ Σωτήρη Χατζηγάκη της 13/-1/2010 στην Ελευθεροτυπία που αναδημοσιυετηκε στον τοπικο τύπο. Ακολούθησε συζήτηση ερωτήσεις των πολιτών στον Βουλευτή και απαντήσεις σε θέματα γύρω από την μετανάστευση .
Ο Πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ Τρικάλων κ. Μακρυγιάννης Χρήστος ανέφερε χαρακτηριστικά αριθμητικά στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών και αποκάλυψε τον ακριβή αριθμό των Λαθρομεταναστών που έχουν δικαίωμα ψήφου σε 642.905 αλλοδαπών ποσοστό 6% του εκλογικού σώματος και αναφέρθηκε σε ακόμη 110.017 που έχουν λάβει άδεια μακράς διαμένοντος που δεν αποκλείετε να λάβουν δικαίωμα ψήφου και αυτοί .
Η βραδιά έκλεισε με ανανέωση του ραντεβού για την επόμενη εκδήλωση και προτροπη για την συλλογή υπογραφών για το δημοψηφισμα.
Μας εστάλει από τον κ. Χρήστο Μακρυγιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!