Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

ΕΠΙΤΥΧΗΣ Ο ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Πέμπτη 4-2-2010 ο αποκριάτικος χορός και η κοπή της πίτας των Προσκόπων του Νομού μας, σε γνωστό κοσμικό κέντρο των Τρικάλων.
Δόθηκε έτσι η ευκαιρία στα ενεργά μέλη του τοπικής Προσκοπικής Κίνησης να περάσουν ορισμένες ώρες ξενοιασιάς και...
...μεγάλου κεφιού, συντροφιά με τους γονείς, παλαιούς Προσκόπους, φίλους και συμπαραστάτες της ιδέας του Προσκοπισμού, διασκεδάζοντας και χορεύοντας στους ρυθμούς της Αποκριάς
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε η επιχείρηση χωματουργικών του κ. ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ, καθώς και τα ασφαλιστικά γραφείο του κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΛΙΑΓΚΑ, για την προσφοράς τους στην ανάπτυξη των κτιριακών υποδομών του Κατασκηνωτικού & Εκπαιδευτικού Κέντρου Αμαράντου και του προσκοπείου Τρικάλων. Επίσης βραβεύτηκε και ο Βαθμοφόρος Παυσανίας Δ. Καναβός για την εισαγωγή τους στο Τμήμα Αγρονόμων-Τοπογράφων Μηχανικών του ΕΜΠ.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Βουλευτής Τρικάλων κ. Νίκος Λέγκας, πλήθος κόσμου, γονείς, φίλοι και συμπαραστάτες της Προσκοπικής Κίνησης στο Νομό μας, Παλαιοί Πρόσκοποι, καθώς και οι Βαθμοφόροι, τα Λυκόπουλα και οι Πρόσκοποι των δύο Συστημάτων που λειτουργούν στο Νομό μας.
Η βραδιά έκλεισε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής αφήνοντας σε όλους ακόμη μία από τις πολλές όμορφες Προσκοπικές αναμνήσεις που συντροφεύουν τη ζωή των ενεργών μελών, αλλά και των φίλων που τους συμπαραστέκονται σε όλες τους τις εκδηλώσεις.
Δελτίο τύπου
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ
ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!