Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Μετά από ένα διάλειμμα 2 μηνών περίπου κι αφού γέμισαν οι μπαταρίες μας ήταν καιρός για το Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων να ξεκινήσει τις δραστηριότητές του αγωνιστικές και μη. Έτσι αυτή την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου διοργανώνει στις 9:30 το βράδυ την ετήσια εκδήλωσή του με αφορμή την...
...έλευση του νέου χρόνου στη Σουίτα Art Café στη Στρατηγού Σαράφη 18. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει Live μουσικό συγκρότημα και μουσική με dj σε ρυθμούς εναρμονισμένους στο κλίμα της αποκριάς. Σας προσκαλούμε λοιπόν να έρθετε και να διασκεδάσουμε με κέφι και πολύ μουσική. Η τιμή εισόδου με ποτό θα είναι 10 €. Με την ίδια κάρτα και χωρίς καμία επιβάρυνση συμμετέχετε και σε κλήρωση με πλούσια δώρα.
‘Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, έξι μέλη του συλλόγου μας συμμετείχαν την προηγούμενη Κυριακή 31 Ιανουαρίου στον 11ο Δρόμο Βουνού Υμηττού σηματοδοτώντας έτσι και την έναρξη των αθλητικών μας δραστηριοτήτων για τη νέα χρονιά. ‘Ήταν ένας αγώνας πραγματική «γιορτή» μιας που ενώ υπήρχε όριο συμμετοχών 550 αθλητών, που είχε συμπληρωθεί πριν αρκετό καιρό, συμμετείχαν τελικά πάνω από 600 δρομείς, πολλοί από αυτούς χωρίς νούμερο, πλημμυρίζοντας το βουνό και δείχνοντας για μία ακόμη φορά την ανοδική πορεία του λαϊκού μαζικού τρεξίματος. Από το Σύλλογο Δρομέων Τρικάλων έλαβαν μέρος: Χριστάνας Αχιλλέας, Μπαρτζιώκας Ευάγγελος, Κολέτσιος Αθανάσιος, Μητσιμπόνας, Μπουκουβάλας Βασίλης, Τζουτζομήτρος Γιάννης. Ο Χριστάνας Αχιλλέας πήρε την δεύτερη θέση στην κατηγορία 35-39 ετών και την 9η στη γενική κατάταξη, ενώ ο Μπαρτζιώκας Ευάγγελος ήταν 1ος στην κατηγορία 55-59 ετών.
Δελτίο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!