Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Παρεμβάσεις Σ. Χατζηγάκη για ζητήματα του Ν. Τρικάλων

Αναφορές προς τους αρμόδιους υπουργούς για ζητήματα που αφορούν το Νομό μας κατέθεσε, στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού του έργου, ο βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ., πρώην υπουργός κ. Σωτήρης Χατζηγάκης. Η πρώτη αναφορά απευθύνεται στους Υπουργούς Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και αποτελεί...
...συνέχεια προηγούμενης αναφοράς σχετικά με την αναγκαιότητα συνέχισης των έργων εκτροπής του Αχελώου. Μέσω αυτών των αναφορών μάλιστα γνωστοποιεί την ανησυχία των Νομαρχιακών Συμβουλίων Τρικάλων και Μαγνησίας για την εξέλιξη ενός εκ των σημαντικότερων έργων υποδομής που έγιναν ποτέ στην περιοχή μας.
Ο κ. Χατζηγάκης παρεμβαίνει και για το σχέδιο «Καλλικράτης», υποβάλλοντας στον αρμόδιο υπουργό Εσωτερικών κ. Ραγκούση το αίτημα της διευρυμένης Κοινότητας Ασπροποτάμου να μη συνενωθεί με άλλο Καποδιστριακό Δήμο λαμβανομένων υπόψη των ιδιαίτερων συνθηκών της ορεινής κοινότητας.
Τέλος μετά την πυρκαϊά, η οποία κατέστρεψε την 25η Ιανουαρίου το μονοθέσιο Δημοτικό σχολείο Κ. Παλαιοκαρυάς, κατέθεσε αναφορά για το συμβάν προκειμένου να επισπευσθούν οι διαδικασίες επίλυσης του προβλήματος για τους μαθητές της περιοχής.
Δελτίο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!