Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Ημερίδα «Logistics» σήμερα στα Τρίκαλα

Για πρώτη φορά διοργανώνεται Ημερίδα για την ανάπτυξη των logistics εκτός λεκανοπεδίου Αττικής. Αυτό και μόνο το γεγονός καταδεικνύει την εξαιρετική σημασία που προσλαμβάνει η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Μύλο Ματσόπουλου στην πόλη μας. Την Ημερίδα συνδιοργάνωσαν...
...ο Δήμος Τρικκαίων, η Ελληνική Εταιρία Logistics και το e-trikala.
Χαιρετισμό στην Ημερίδα απηύθυνε ο βουλευτής Τρικάλων κ. Χρήστος Μαγκούφης ο οποίος αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα ενός τέτοιου εγχειρήματος για την περιοχή των Τρικάλων.
Ανοίγοντας τις εργασίες της Ημερίδας «Logistics: Από το όραμα στην πράξη» ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Μιχάλης Ταμήλος, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους σε μια τόσο σημαντική εκδήλωση στα Τρίκαλα, τόνισε ότι με την έναρξη εργασιών για την κατασκευή της Ε65 και των επιχειρηματικών ευκαιριών που αυτή συνεπάγεται για τον τόπο μας, η εφαρμογή και υλοποίηση ενός συστήματος μεταφορών και logistics στην περιοχή μας είναι απαραίτητη.
Επιπλέον, δεδομένου της γενικότερης οικονομικής κρίσης, η ανάγκη για πλήρη αξιοποίηση όλων των συγκριτικών πλεονεκτημάτων που παρουσιάζει η περιοχή των Τρικάλων, της κεντροβαρούς θέσης, αλλά και των υποδομών που έχει αναπτύξει, δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.
Καταλήγοντας τόνισε ότι η ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Θεσσαλίας μπορεί να πρωτοπορήσει στην ανάπτυξη του διαμετακομιστικού εμπορίου της χώρας, αξιοποιώντας τα προϊόντα της πρωτογενούς παραγωγής, τομέας όπου ο τόπος έχει απεριόριστες δυνατότητες.
Δελτίο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!