Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Ο χορός του ιδρύματος ΣΤΕΓΗ (2ο μέρος φωτορεπορτάζ και βίντεο)

(δελτίο τύπου)
Τον ετήσιο χορό και κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας πραγματοποίησε την Παρασκευή 26-2-2010 στο κέντρο «Τα αηδόνια» , η ΣΤΕΓΗ Ειδικής Θεραπευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής Τρικάλων που εδρεύει στην Πύλη.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους...
...ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, οι Αντιδήμαρχοι Τρικάλων κ. Ελένη Αργυροπούλου-Καλλιάρα και κ. Παναγιώτα Βράντζα, η Αντιδήμαρχος Πύλης κ. Ιφιγένεια Παπασπύρου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Πύλης κ. Στυλιανός Μπαλατσούκας, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγ/τιών και Βιοτεχνών κ. Ευάγγελος Αγγελάκης, ο Σύλλογος Γυναικών Παλαιομοναστήρου, αντιπροσωπεία των Προσκόπων Τρικάλων με επικεφαλή τον Περιφερειακό Έφορο κ. Ευριπίδη Αναστασίου, η εκπρόσωπος του Συλλόγου «ΠΙΣΤΗ» κ. Ελένη Αυγέρου-Κογιάννη, ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Σωματείου ατόμων με αναπηρία κ. Κων/νος Αναγνωστόπουλος και αντιπροσωπεία του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ».
Η Διευθύντρια της ΣΤΕΓΗΣ κ. Αικατερίνη Αθανασίου, καλωσόρισε εκ μέρους της ΣΤΕΓΗΣ τους παρευρισκομένους, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον συμπολίτη μας Στρατηγό κ Νικόλαο Παπαγεωργίου , που ως συνεργάτης του Ιδρύματος «ΣΤΑΥΡΟΣ Σ. ΝΙΑΡΧΟΣ», ήταν ο άνθρωπος που διαμεσολάβησε για την γενναιόδωρη χορηγία του ιδρύματος πριν από 4 χρόνια, που άλλαξε ριζικά την εικόνα της ΣΤΕΓΗΣ.
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου «ΓΟΝΕΩΝ, ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ» και της ΣΤΕΓΗΣ καλωσόρισε τους παρευρισκομένους ο Αντιπρόεδρος κ. Κων/νος Αργυρούσης, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς και τους αρωγούς της ΣΤΕΓΗΣ και ιδιαίτερα το Νομάρχη Τρικάλων κ. Ηλία Βλαχογιάννη για τη συνεχή και αμέριστη προσφορά του, καθώς επίσης και το Δ/ντή Κοινωνικής Πρόνοιας Τρικάλων και Επίτιμο Πρόεδρο του Συλλόγου και της ΣΤΕΓΗΣ κ. Γεώργιο Κανάτα. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Αργυρούσης στη δράση και τους σκοπούς του διεθνώς κοινωφελούς ιδρύματος «ΣΤΑΥΡΟΣ Σ. ΝΙΑΡΧΟΣ» , που αποτελεί τον μεγάλο χορηγό της ΣΤΕΓΗΣ.
Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, η Αντιδήμαρχος Τρικάλων κ. Ελένη Αργυροπούλου – Καλλιάρα και η Αντιδήμαρχος Πύλης κ. Ιφιγένεια Παπασπύρου.
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Συλλόγου και της ΣΤΕΓΗΣ κ. Ευάγγελος Τασούλας έκοψε την βασιλόπιτα και ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο καλή χρονιά.
Η ΣΤΕΓΗ ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση, καθώς επίσης τους δεκάδες τρικαλινούς επαγγελματίες χορηγούς της.
Από το γραφείο τύπου και δημοσίων σχέσεων της ΣΤΕΓΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!