Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Πως θα γίνει η ανάπλαση του κέντρου της πόλης των Τρικάλων.

Εκδήλωση κατά τη διάρκεια της οποίας θα παρουσιασθεί η μελέτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για την ανάπλαση του κέντρου της πόλης των Τρικάλων θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010 και ώρα 7.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων.
Συγκεκριμένα θα...
...γίνει η παρουσίαση της Α’ και Β’ φάσης του ερευνητικού προγράμματος που ανέθεσε ο Δήμος Τρικκαίων στο Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με τίτλο «Διερεύνηση - Διατύπωση Σχεδίου Οργάνωσης Αστικού Κεντρικού Δημόσιου Χώρου Με Ιστορικά Χαρακτηριστικά. Η Περίπτωση Της Παραποτάμιου Περιοχής Μεταξύ Γεφυρών Μαιευτηρίου - Αγ. Κωνσταντίνου Στα Τρίκαλα».
Θα παρουσιασθούν οι προτάσεις διαμόρφωσης και κυκλοφοριακών ρυθμίσεων της παραπάνω κεντρικής περιοχής της πόλης μας. Το προϊόν της έρευνας στοχεύει να συμβάλλει στη συνέχεια της ιστορικής μνήμης της πόλης, στην ανάδειξη του φυσικού στοιχείου και στην ποιοτική αναβάθμιση του παραπάνω χώρου ώστε οι δημότες και επισκέπτες να τον απολαμβάνουν κινούμενοι με άνεση, ασφάλεια και χωρίς περιορισμούς.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!