Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Στάση εργασίας την Τρίτη 10 π.μ.-12 μ. από το ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Η διοίκηση και οι μέτοχοι του Αστικού ΚΤΕΛ Ν. Τρικάλων ενημερώνουν το επιβατικό κοινό πως την Τρίτη 13 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας, από τις 10 π.μ. έως τις 12 μ., και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον τερματικό σταθμό της 28ης Οκτωβρίου. Το δίωρο αυτό δεν θα εκτελεστεί κανένα δρομολόγιο. Δυστυχώς αναγκαζόμαστε να προβούμε σε αυτή την ενέργεια μετά την...
...απρόκλητη επίθεση που δέχτηκαν μέλη του Δ.Σ. του Αστικού ΚΤΕΛ Ν. Τρικάλων μόλις την περασμένη Παρασκευή, επίθεση που είχε ως αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο ο πρόεδρος κ. Δημ. Ιωάννου.
Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό, το οποίο για 50 χρόνια επιλέγει για τις μετακινήσεις του το Αστικό ΚΤΕΛ Ν. Τρικάλων ότι δεν έχουμε καμιά διάθεση να το βάλουμε σε ταλαιπωρία, ωστόσο δεν έχουμε άλλο τρόπο αντίδρασης. Εδώ και δυο χρόνια προσπαθήσουμε να λειτουργήσουμε τον τερματικό σταθμό στην 28ης Οκτωβρίου, ωστόσο μικροπωλητές που βγάζουν παράνομα τα εμπορεύματά τους εκεί δεν μας επιτρέπουν να φτάσουμε το επίπεδο των υπηρεσιών εκεί που πρέπει. Δήμος και Νομαρχία καλούνται τώρα να λάβουν επίσημα θέση για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και να δώσουν οριστική λύση. Είμαστε οικογενειάρχες και προσπαθούμε τίμια και καθαρά να βγάλουμε το ψωμί μας. Δεν μπορεί να δεχόμαστε επιθέσεις και προπηλακισμούς. Ως εδώ. Να δοθεί λύση τώρα.
Από το Δ.Σ. του ΚΤΕΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!