Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Προσφορά του ΙΚΕΑ Θεσσαλίας στον 2ο Βρεφονηπιακό σταθμό Τρικάλων

Παραδόθηκαν και εγκαινιάστηκαν σήμερα οι αίθουσες του 2ου Βρεφονηπιακού Σταθμού Τρικάλων τον εξοπλισμό των οποίων είχε κάνει προσφορά το κατάστημα ΙΚΕΑ Θεσσαλίας. Στην παράδοση παραβρέθηκε...
...ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Μιχάλης Ταμήλος, η αναπληρώτρια προϊσταμένη του 2ου Βρεφονηπιακού Σταθμού κ. Σταματία Βλάχου, εκπρόσωπος της δωρήτριας εταιρίας, εκπρόσωποι του Οργανισμού Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου καθώς επίσης και βρεφονηπιοκόμοι του συγκεκριμένου Βρεφονηπιακού Σταθμού.
Το κτίριο του 2ου Βρεφονηπιακού Σταθμού Τρικάλων βρίσκεται στην πάροδο της οδού Καλαμπάκας πίσω από το 5ο Γυμνάσιο Τρικάλων. Η ανακαίνιση του εξοπλισμού του και η προσθήκη νέων επίπλων έγινε με δωρεά του καταστήματος ΙΚΕΑ Θεσσαλίας και το αποτέλεσμα αυτής της δωρεάς είναι πράγματι εντυπωσιακό. Δεν είναι μόνο ότι τα νέα έπιπλα είναι απολύτως καινούργια, αλλά είναι και απολύτως λειτουργικά σύμφωνα νε τις σύγχρονες ανάγκες ενός άρτια εξοπλισμένου Βρεφονηπιακού Σταθμού.
Αναφερόμενος στην δωρεά αυτή ο Δήμαρχος Τρικκαίων εξέφρασε την ικανοποίησή του και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους εξαιρετικούς χώρους όπου θα παρέχεται από εδώ και πέρα η βρεφονηπιακή φροντίδα στα παιδιά της περιοχής. Εξαιρετικά ικανοποιημένη με την δωρεά δήλωσε και η αναπληρώτρια προϊσταμένη του 2ου Βρεφονηπιακού Σταθμού, ενώ και ο εκπρόσωπος της δωρήτριας εταιρίας τόνισε ότι στόχος της δωρεάς ήταν η βελτίωση της καθημερινής ζωής των παιδιών αλλά και των βρεφονηπιοκόμων του Σταθμού.
Τα νήπια του Σταθμού δεν προχώρησαν σε «δηλώσεις» στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Αρκούσε για αυτούς να περιλάβουν τα νέα τους παιχνίδια και να τα αξιοποιήσουν στην… πράξη. Έπεσαν λοιπόν με τα μούτρα στο παιχνίδι αγνοώντας επιδεικτικά τις δηλώσεις των επισήμων…
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!