Σάββατο 3 Απριλίου 2010

Στην Πύλη ο Σωτ. Χατζηγάκης

Την Πύλη επισκέφτηκε χθες, Μεγάλη Πέμπτη, ο βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. και πρώην υπουργός κ. Σωτήρης Χατζηγάκης. Πέρασε από τα καταστήματα της πόλης διαπιστώνοντας πως δυστυχώς η κίνηση είναι...
...υποτονική. Είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους πολίτες, να ακούσει τις αγωνίες και τους προβληματισμούς τους, αλλά και να τους πει κι ο ίδιος τις εκτιμήσεις του για την πορεία των πραγμάτων, ειδικά στον κρίσιμο τομέα της οικονομίας. Λίγο πριν το μεσημέρι είχε συνάντηση, σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, με τον δήμαρχο Πύλης κ. Κ. Κουφογάζο. Ο δήμαρχος ανέπτυξε στον κ. Χατζηγάκη σειρά ζητημάτων και στάθηκε ιδιαίτερα στα προβλήματα που υπάρχουν στο Ροπωτό. Ο κ. Χατζηγάκης έχει από καιρό κάνει αναφορά στη Βουλή για το συγκεκριμένο θέμα, ωστόσο η απάντηση του αρμοδίου Υπουργείου δεν χαρακτηρίζεται ως σαφής. Ο κ. Κουφογάζος στάθηκε και στην συμβολή του κ. Χατζηγάκη για την ανάπτυξη της περιοχής, μιας και ως Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης είχε εγκρίνει εκατομμύρια Ευρώ για έργα στον Δήμο.
Ο βουλευτής με τη σειρά του μίλησε γενικότερα για τα προβλήματα που υπάρχουν και υπογράμμισε πως θα πρέπει άμεσα να ανοίξουν ευρωπαϊκά προγράμματα, να διοχετευτούν κονδύλια στους Δήμους και να εξελιχθούν έργα που παραμένουν μετέωρα. «Έτσι επιτυγχάνεται ο στόχος της περιφερειακής ανάπτυξης» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηγάκης.

Από το πολιτικό γραφείο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!