Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Αποκλειστικές εικόνες από τα επεισόδια στην Ευελπίδων


Ένταση επικράτησε το μεσημέρι της Δευτέρας έξω από την Ευελπίδων όπου ανακρίθηκαν οι 6 συλληφθέντες για συμμετοχή στην οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας.
Στο σημείο ήταν συγκεντρωμένα 100 περίπου άτομα, τα οποία πραγματοποιούσαν συγκέντρωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους συλληφθέντες. Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν...
...κάποιοι από τους διαδηλωτές κινήθηκαν προς τους συλληφθέντες όταν εκείνοι εξέρχονταν από τα δικαστήρια.
Οι εκτεταμένες αστυνομικές δυνάμεις που ήταν ανεπτυγμένες έξω από τα δικαστήρια, απώθησαν τους διαδηλωτές κάνοντας εκτενή ρίψη δακρυγόνων και προπηλακίζοντας μερίδα αυτών. Πραγματοποιήθηκαν δυο συλλήψεις. Οι συλληφθέντες πέρασαν από τον εισαγγελέα το απόγευμα.
Στο παραπάνω βίντεο, παρακολουθείτε τη στιγμή της προσέλευσης των συλληφθέντων στα δικαστήρια. Ακολούθησαν διαμαρτυρίες των συγκεντρωμένων, μετά τις οποίες σημειώθηκε η πρώτη προσαγωγή. Βλέπετε τους συγκεντρωμένους να προσφέρουν νερό στον προσαχθέντα, ο οποίος πέφτει στο οδόστρωμα κρατώντας το στομάχι του από την ένταση. Οι αστυνομικοί εκμεταλλεύονται τη στιγμή που η προσοχή όλων είναι στραμμένη στο νεαρό για να πραγματοποιήσουν τη δεύτερη προσαγωγή.
Πηγή: tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!