Σάββατο 10 Απριλίου 2010

ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ-ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Το δρόμο Παναγίτσας – Ιεράς Μονής Ζωοδόχου Πηγής του Δήμου Φαρκαδόνας, εγκαινίασε την Παρασκευή 9-4-2010 ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, παρουσία του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Μαγκούφη, του πρώην προέδρου της ΛΑΡΚΟ κ. Σκρέκα, του Δημάρχου Φαρκαδόνας κ.Τόλιου και πλήθος κόσμου.
Ο δρόμος που ολοκληρώθηκε σε...

...πολύ σύντομο χρονικό διάστημα είναι μήκους περίπου 3 χλμ. και κατασκευάστηκε με χρήματα της Ν.Α. Τρικάλων.
Αρχικά έγινα ο καθιερωμένος αγιασμός και ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου, τον Δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Τόλιο, τον πρώην πρόεδρο της ΛΑΡΚΟ κ. Σκρέκα, τον Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Μαγκούφη και το Νομάρχη Τρικάλων κ. Βλαχογιάννη.Στον χαιρετισμό του ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης ανέφερε:
«Είναι μια ιστορική Μονή και υπήρχε και ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων για την κατασκευή του δρόμου και πιστεύω ότι με την κατασκευή του προσφέρουμε σημαντική υπηρεσία και για την ανάδειξη του ιστορικού Μοναστηριού, αλλά και θα είναι ένας δρόμος αναψυχής για τους κατοίκους.
Η Νομαρχία έχει δώσει μεγάλη έμφαση στην κατασκευή οδικού δικτύου και ειδικά σε οικισμούς, μοναστήρια και απομακρυσμένες περιοχές, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη των περιοχών με την κατασκευή των υποδομών που το θεωρούμε προαπαιτούμενο.
Αυτή η προσπάθεια της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης θα συνεχιστεί και με τη βοήθεια των τοπικών αρχών, των δημοτικών αρχόντων και των Βουλευτών».
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Τόλιος τόνισε:
«Εγκαινιάζουμε σήμερα αυτό τον δρόμο που είναι πολύ χρηστικός για τους θρησκευτικούς επισκέπτες της Μονής, αλλά θα δώσει τη δυνατότητα και στους πολίτες να επισκέπτονται αυτό το όμορφο τοπίο. Είναι ένα έργο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης ύστερα από αίτημα του Δήμου μας, υλοποιήθηκε με τη συνδρομή των Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχίας και θέλω και δημόσια να τους ευχαριστήσω γιατί έγινε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα».
Η τελετή των εγκαινίων ολοκληρώθηκε με το κόψιμο της κορδέλας
Από την ιστοσελίδα της Νομαρχίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!