Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Τον δήμαρχο Τρικκαίων επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου

Τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Μιχάλη Ταμήλο επισκέφθηκε σήμερα στο γραφείο του αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων αποτελούμενη από την Πρόεδρο κ. Κωνσταντίνα Δήμα και τον Γραμματέα κ. Μιχάλη Μαντέλλα. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν...
...η ενημέρωση των εκπροσώπων των εργαζομένων σε δύο κυρίως θέματα:
Αφενός στο θέμα της ολοκλήρωσης της κατασκευής των νέων εργατικών κατοικιών στη Σωτήρα και αφετέρου στο φλέγον θέμα της τρέχουσας επικαιρότητας που αφορά το μέλλον των συμβασιούχων στους Δήμους και πιο συγκεκριμένα στον Δήμο Τρικκαίων.
Στο πρώτο θέμα ο Δήμαρχος Τρικκαίων ενημέρωσε ότι μετά από αρκετό καιρό έχουν ξαναρχίσει οι εργασίες στις εργατικές κατοικίες της Σωτήρας και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουν ολοκληρωθεί. Μάλιστα συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί και μία επιτόπια επίσκεψη στον χώρο των εργασιών προκειμένου να διαπιστωθεί η ποιότητα του έργου και ενδεχομένως να επιδιορθωθούν στην πράξη κάποιες κακοτεχνίες.
Στο δεύτερο θέμα διευκρινίστηκε ότι το θέμα των συμβασιούχων εξαρτάται κυρίως από την κυβερνητική κεντρική πολιτική κατεύθυνση, παρόλο που ως Δήμος Τρικκαίων έχει προχωρήσει σε κάποιες κινήσεις προκειμένου να επιμηκύνει τον χρόνο παραμονής τους στις θέσεις τους. Δεδομένου μάλιστα ότι στο μέχρι στιγμής προσχέδιο του Νομοσχεδίου «Καλλικράτης» δεν υπάρχει ουδεμία νύξη για το μέλλον των συμβασιούχων, τονίσθηκε ότι πολλά θα εξαρτηθούν από τον διεκδικητικό αγώνα των ίδιων των εργαζομένων προς την κυβέρνηση που είναι η πλέον αρμόδια επί του θέματος.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε ενημέρωση και για το τραγικό δυστύχημα του εργαζόμενου στην καθαριότητα του Δήμου Τρικκαίων, με τον κ. Ταμήλο να δηλώνει την θλίψη του για το συμβάν καθώς επίσης και ότι αναμένει τα αποτελέσματα της ΕΔΕ που διενεργείται προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!