Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Νέα λεωφορεία για το Αστικό ΚΤΕΛ

Σε συζητήσεις η διοίκηση για την ανανέωση ολόκληρου του στόλου οχημάτων-Παρουσιάστηκε χθες στα Τρίκαλα το νέο όχημα της ΜΑΝ.
Στην προσπάθεια που καταβάλλει το Αστικό ΚΤΕΛ Ν. Τρικάλων για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων...

...και η ανανέωση του στόλου των οχημάτων του. Ήδη η διοίκηση βρίσκεται σε συζητήσεις με εταιρίες οι οποίες κατασκευάζουν λεωφορεία και αναζητά το καλύτερο ώστε να αντικατασταθούν σταδιακά τα οχήματα που σήμερα κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης των Τρικάλων και του Νομού. Χθες παρουσιάστηκε στα Τρίκαλα το νέο όχημα της ΜΑΝ με την οποία συνεργάζεται παραδοσιακά εδώ και 50 χρόνια το Αστικό ΚΤΕΛ Ν. Τρικάλων. Πρόκειται για το ΜΑΝ Lion City το οποίο συνδυάζει νέα, υψηλή τεχνολογία, είναι φιλικό στο περιβάλλον εκπέμποντας χαμηλούς ρύπους, φιλικό για τα ΑμΕΑ, ενώ συνδυάζει αξιοπιστία και άνεση.
Η ΝΙΚΑΣ Α.Ε. είναι ο νέος αντιπρόσωπος της εταιρίας στη χώρα μας και ήδη βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ για να προχωρήσει η συνεργασία. Όπως τόνισαν οι εκπρόσωποι της εταιρίας «έχουμε μια παραδοσιακή συνεργασία με το Αστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων το οποίο είναι από τους καλύτερους πελάτες μας και πιστεύω πως σύντομα θα μπορέσουμε να έρθουμε σε συμφωνία».
«Εξετάζουμε τις προτάσεις που υπάρχουν» λέει ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ κ. Δημ. Ιωάννου «και με τους ανθρώπους της ΜΑΝ υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη και διάθεση για συνέχιση της συνεργασίας μας, με ανανέωση του στόλου, προς όφελος πάντα του επιβατικού κοινού». Οι οδηγοί του Αστικού ΚΤΕΛ δοκίμασαν το νέο όχημα στους δρόμους της πόλης, εκτελώντας μάλιστα συγκεκριμένα δρομολόγια και δήλωναν αργότερα απόλυτα ικανοποιημένοι από την συμπεριφορά του σε πραγματικές συνθήκες κίνησης μέσα στην πόλη.
Από το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!