Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Δενδροφύτευση αύριο στην Λεπτοκαρυά Τρικάλων

Ακόμη περισσότερο πράσινο θα αποκτήσουν περιαστικές περιοχές του Δήμου Τρικκαίων με την δενδροφύτευση που θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή της Λεπτοκαρυάς από συνεργεία του Δήμου σε συνεργασία με μαθητές Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων της πόλης.
Συγκεκριμένα, αύριο...
...Τρίτη 27 Απριλίου 2010 και ώρα 10.00 π.μ. συνεργείο της Γεωπονικής Υπηρεσίας του Δήμου Τρικκαίων θα προχωρήσει σε δενδροφύτευση στον λόφο της Λεπτοκαρυάς (από την πλευρά του ομώνυμου συνοικισμού) ενός μεγάλου αριθμού δενδρυλλίων και θαμνοειδών φυτών. Τα δενδρύλλια αυτά έχουν προσφερθεί στον Δήμο μας από την «Εγνατία Οδό» Α.Ε., προσφορά για την οποία ο Δήμος Τρικκαίων ευχαριστεί και δημόσια την εταιρία.
Στην δενδροφύτευση θα συμμετάσχουν μαθητές από το 20ο Δημοτικό Σχολείο που λειτουργεί στην περιοχή της Λεπτοκαρυάς, καθώς επίσης και μαθητές από το 2ο Γυμνάσιο και 4ο Γυμνάσιο Τρικάλων.
Οι συμμετοχές των παραπάνω μαθητών και των συνοδών καθηγητών τους αποδεικνύει εκτός των άλλων και την ιδιαίτερη ευαισθησία της εκπαιδευτικής κοινότητας της πόλης μας σε θέματα προστασίας και εμπλουτισμού του φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής μας.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!