Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Την ερχόμενη Κυριακή ο 13ος Σταΐκιος δρόμος 30 χλμ. στο Περτούλι Τρικάλων

Με δεκάδες συμμετοχές απ’όλη την Ελλάδα που συνεχίζουν να έρχονται στους διοργανωτές έχει μπει στην τελική ευθεία ο 13ος ΣΤΑΙΚΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.
Ο Σ.Ο.Χ.Τ. σε συνεργασία με τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Αιθήκων
και την συμπαράσταση του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων ευελπιστεί να...
...διεξαχθεί και φέτος μια άψογη διοργάνωση.Ο αγώνας διεξάγεται την Κυριακή 9/5/10 και το πρόγραμμα περιλαμβάνει τον κλασικό αγώνα των 30χλμ.(29652μ.) με εκκίνηση που θα δοθεί στις 8 το πρωί λόγω των υψηλών βαθμών θερμοκρασίας που προβλέπεται να έχουμε στην περιοχή ενώ για τον αγώνα των 1.000μ. η εκκίνηση θα δοθεί στις 9:15 .
Στον αγώνα των 30χλμ θα υπάρχουν 12 κατηγορίες Ανδρών (ανά 5ετία) ενώ στις Γυναίκες 4 κατηγορίες με την προϋπόθεση να υπάρχουν 3 αθλήτριες – τες .
Για όσους δεν έχουν λάβει μέρος άλλη φορά στον αγώνα υπενθυμίζουμε στους φίλους δρομείς ότι ο αγώνας είναι κυκλικός με αφετηρία και τερματισμό το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου .Η διαδρομή με εκκίνηση στις 8:00 από το Χ.Κέντρο εκτυλίσσεται κυρίως στο Πανεπιστημιακό Δάσος Περτουλίου με κατεύθυνση προς τον οικισμό ΒΛΑΧΑ, ΚΟΡΠΟΥ,ΞΥΛΟΓΕΦΥΡΟ,ΣΜΙΞΗ, ΝΕΡΑΙΔΟΧΩΡΙ και το ΠΕΡΤΟΥΛΙ απομένουν 6χλμ εύκολα για τον τερματισμό. Η μισή περίπου διαδρομή είναι σε άσφαλτο και σε χωματόδρομο με ποιο δύσκολο κομμάτι από το 17ο χλμ.στην γέφυρα της Σμίξης μέχρι το Νεραιδοχώρι 21ο χλμ. οπου οι αθλητές έχουν να αντιμετωπίσουν τα 300 μέτρα υψομετρικής διαφοράς και είναι το ποιο δύσκολο κομμάτι της διαδρομής. Ανά 5χλμ θα υπάρχει σταθμός με νερό ενώ όσοι αθλητές θέλουν να καταναλώσουν ισοτονικά πρέπει να τα παραδώσουν στην Γραμματεία 15 λεπτά πριν την εκκίνηση.
Στους νικητές όλων των κατηγοριών θα δοθούν κύπελλα και σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα – μετάλλιο.
Στον Αγώνα Υγείας των 1.000μ. θα δοθούν κύπελλα στους τρεις πρώτους νικητές και αναμνηστικά διπλώματα στους συμμετέχοντες.
Η παράδοση των αριθμών θα ξεκινήσει το Σάββατο 8/5/10 στο Χ.Κ.Περτουλίου από τις 17:30 μέχρι τις 20:00 και αμέσως μετά ακολουθεί δείπνο σε οικογενειακή ταβέρνα της περιοχής.
Θερμή παράκληση σε όσους θέλουν να επισκεφθούν την περιοχή που διεξάγεται ο αγώνας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί από τις 8:00 μέχρι τις 12:00.
Για περισσότερες λεπτομέρειες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την Ηλεκτρονική σελίδα του συλλόγου www.soxt.gr
Η φωτό του trikalaola είναι από τον περσινό αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!