Κυριακή 16 Μαΐου 2010

3ο ROCK CLIMBING FESTIVAL στην Πύλη Τρικάλων

Ένα δυνατό τριήμερο υπόσχεται ο Ορειβατικός Περιηγητικός Όμιλος Πύλης σε όσους θα παρακολουθήσουν από κοντά τις εκδηλώσεις του 3ου Αναρριχητικού – Ορειβατικού Φεστιβάλ, που διοργανώνεται από τον ΟΠΟΠ στην Πύλη, υπό την αιγίδα του Δήμου. Η έναρξη θα δοθεί το απόγευμα της...
...Παρασκευής 21 Μαΐου όπου και θα αρχίσει η άφιξη των κατασκηνωτών και θα διαρκέσει έως και το απόγευμα της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος 24 Μαΐου. Με μικρές αλλά ουσιώδεις διαφορές από το περσινό πρόγραμμα ο ΟΠΟΠ προσπαθεί να μαγέψει και να αφήσει μια γλυκιά γεύση στους επισκέπτες που πρόκειται να έρθουν από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Όσο για τους κατοίκους της περιοχής υπόσχεται ένα όμορφο θέαμα.
Έχοντας στο πλευρό του ανθρώπους, όπως ο Δήμαρχος της Πύλης κ .Κων/νος Κουφογάζος, ο Απόστολος Μπουρνάζος ιδιοκτήτης του αναψυκτηρίου “Νερόμυλος”, ο Δημήτρης Ίνδος υπεύθυνος πωλήσεων της 3 Ε του νομού Τρικάλων, ο Πασχάλης Ζαφειριάδης ιδιοκτήτης του XproShop αλλά και πολλούς επιχειρηματίες της περιοχής, καθώς και μεγάλες εταιρίες, ο Ορειβατικός της Πύλης πιστεύει σε ένα οργανωμένο και πολλά υποσχόμενο Φεστιβάλ με όμορφο θέαμα , πολλές εκπλήξεις και πλούσια δώρα για τους συμμετέχοντες.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα: 6945893316 - 6977425719
Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ έχει ως εξής:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/5/2010:
ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ. ΣΑΒΒΑΤΟ 22/5/2010:
ΠΡΩΙ : FREE CLIMBING ΣΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΙΤΑΜΟΣ (ΑΡΧΑΙΟ ΚΑΣΤΡΟ ΑΘΗΝΑΙOΝ) : Αναχώρηση 07:00 από το αναψυκτήριο Νερόμυλος.
ΑΠΟΓΕΥΜΑ : BOULDERING COMPETITION ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ.
ΚΥΡΙΑΚΗ 23/5/2010:
ΠΡΩΙ :FREE CLIMBING ΣΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΙΚΡΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΟΖΙΑΚΑΣ: Αναχώρηση 07:00 από το αναψυκτήριο Νερόμυλος.
ΒΡΑΔΥ: ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ “7summits” ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΟΡΕΙΒΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ, ΝΙΚΟ ΜΑΓΓΙΤΣΗ.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ RIVER SIDE ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ ΝΕΡΟΜΥΛΟ.
Music By Nikko.Z.
ΔΕΥΤΕΡΑ 24/5/2010:
FREE CLIMBING KAI ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ.
* ΚΑΘΌΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΩΙΝΟ
Το ΔΣ του ο.π.ο.π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!