Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Άρχισαν τα «όργανα» των προεκλογικών συγκεντρώσεων…

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση του Συνδυασμού του ενόψει των δημοτικών εκλογών του Νοεμβρίου
Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής η πρώτη συγκέντρωση των μελών του Συνδυασμού του κ. Θανάση Μεριβάκη, ενόψει των Δημοτικών Εκλογών του Νοεμβρίου...
...Ο κ. Μεριβάκης ξεκαθάρισε πως «θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στον νέο Δήμο Φαρκαδόνας και γιʼ αυτό ζητώ τη στήριξη και τη βοήθειά σας. Δεν έχουμε αντιπάλους, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα και με κανέναν, όμως είμαστε εδώ για να αγωνιστούμε όλοι μαζί για έναν μεγάλο, ισχυρό και δημιουργικό Δήμο Φαρκαδόνας».
Ο υποψήφιος Δήμαρχος μίλησε για τις δυσκολίες που όπως είναι φυσικό μπορεί να αντιμετωπίσει στην εφαρμογή του ο «Καλλικράτης», ωστόσο σημείωσε πως «για τον δικό μας Δήμο τα πράγματα είναι θετικά, καθώς με τους Πελινναίους και την Οιχαλία ουσιαστικά αποτελούμε μια ενιαία γεωγραφική ενότητα, με ίδια κοινωνικά και οικονομικά χαρακτηριστικά, με τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής να έχουν τις ίδιες αγωνίες και να διεκδικούν τα ίδια πράγματα».
Ο κ. Μεριβάκης έκανε αναφορά στο σημαντικό έργο που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Φαρκαδόνας επί δημαρχίας του, την περίοδο 2003-2006 και υπογράμμισε την ανάγκη να χαραχθεί μια νέα, ενιαία στρατηγική που θα οδηγήσει την περιοχή σε νέα τροχιά ανάπτυξης. Κυρίως στάθηκε στο Βιομηχανικό Πάρκο «το οποίο πρέπει να ολοκληρωθεί», αλλά και στο «φράγμα Νεοχωρίτη, το οποίο θα δώσει μια άλλη προοπτική στην περιοχή επιτρέποντας και την τουριστική της ανάπτυξη».
Τέλος ο κ. Μεριβάκης επανέλαβε πως είναι ανοικτός σε «εσωκομματική διαδικασία μεταξύ συνυποψήφιων της Ν.Δ., έτσι ώστε να πορευτούμε ενωμένοι προς τις εκλογές»
Υποψήφιος Δήμαρχος Φαρκαδόνας ο Θανάσης Μεριβάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!