Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Η αλήθεια για το σκάνδαλο στον πολιτιστικό οργανισμό της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης σύντομα θα λάμψει.

Ήρθε η ώρα να έρθουν όλα στο φως και να λάμψει η αλήθεια όσο και αν προσπαθεί ο κ Βλαχογιάννης εντός και εκτός του νομαρχιακού συμβούλιου απεγνωσμένα να συσκοτίσει την αλήθεια και να κουκουλώσει τις ευθύνες του για την λήψη των χορηγιών με πλαστά...
...παραστατικά δεκάδων χιλιάδων ευρώ χορηγιών στον πολιτιστικό οργανισμό.
Από την πρώτη στιγμή που φέραμε το θέμα στο νομαρχιακό συμβούλιο για το σκάνδαλο στο ΠΟΝΑ ο κ Βλαχογιάννη απέφυγε να παρουσίασε τα παραστατικά λήψης των χορηγιών με φτηνές δικαιολογίες, δεν ζήτησε συγγνώμη από τους Τρικαλινούς πολίτες ως όφειλε να κάνει και αντίθετα με περίσσια θρασύτητα μας αποκάλεσε συκοφάντες.
Τώρα σχεδόν ένα χρόνο μετά ο νομάρχης κ Βλαχογιάννης απαντώντας σε ερώτηση μας παραδέχτηκε ότι διενεργήθηκε έρευνα στην Νομαρχία για την λήψη των χορηγιών από το Σώμα Επιθεωρητών του Υπουργείου Οικονομικών και στην προσπάθεια του να έκδοση ο ίδιος πόρισμα αντί των ελεγκτών επιθεωρητών να μας πείσει ότι υπάρχει παρανομία αλλά μια απλή παρατυπία.
Κοντός ψαλμός αλληλούια ήρθε η ώρα για την νομαρχιακή αρχή και τον κ νομάρχη η αλήθεια θα λάμψει και οι Τρικαλινοί πολίτες θα γνωρίσουν ποιος πραγματικά είναι ο ηθικός αυτουργός, και σε ποιες τσέπες πήγαν τα χρήματα των χορηγιών.
Οι μέρες και τα έργα του κ Βλαχογιάννη έχουμε τονίσει πολλές φορές δεν σταματούν εδώ, από την αδιαφορία του τόσα χρόνια ο νομός δεν διαθέτει ένα πλαίσιο χώροθετησης για λατομικές ζώνες ώστε εξασφαλιστούν με όρους περιβαλλοντικής προστασίας οι μεγάλες ποσότητες αδρανών υλικών και η αμμοληψία από τα ποτάμια του νομού Πηνειού και πορταικου για την εκτέλεση των έργων του ΕΣΠΑ και του οδικού άξονα Ε65.
Την αδιαφορία του νομάρχη κ Βλαχογιάννη και της νομαρχιακής αρχής βιώνουν σήμερα οι επιχειρηματίες ένθεν και ένθεν της οδού Καλαμπάκας, τα ίδια και χειρότερα ίσως προβλήματα θα έχουμε στο επόμενο χρονικό διάστημα από την ανευθυνότητα τους όπου διέρχεται ο οδικός άξονας Ε65.
Γιώργος Σπαθης
Νομαρχιακός Σύμβουλος
Τρίκαλα 26/6/10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!