Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΣΕ ΛΑΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ

Πλήθος συμμετοχών των μελών του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων είχαμε σε διάφορους λαϊκούς αγώνες δρόμου και βουνού το 2ο δεκαπενθήμερο του Μαΐου, όπως και την Κυριακή 6 Ιουνίου που πέρασε. Η συμμετοχή σε αγώνες , η ευκαιρία για αποδράσεις εκτός νομού και η χαρά της παρέας των...
...δρομέων αποτέλεσαν, όπως πάντα μεγάλα κίνητρα για συνεχείς εξορμήσεις.
Έτσι την Κυριακή 16 Μαΐου είχαμε τον 1ο Αγώνα Δρόμου «Δίον» που διοργάνωσε ο νεοσύστατος Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας ‘ΖΕΥΣ’ σε συνεργασία με το Δήμο Δίου (14,3χλμ.) και συμμετείχαν οι δρομείς: ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΑΛΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ, ΚΟΥΡΙΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΤΑΣΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ . Την ίδια ημέρα στον 6ο Γύρο Νέας Σμύρνης (7.5χλμ.) συμμετείχε η αθλήτρια του συλλόγου ΚΟΝΤΟΤΟΛΗ ΜΑΡΙΝΑ.
Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είχαμε στην Κέρκυρα την πολυπληθέστερη φετινή αποστολή του συλλόγου με 26 δρομείς, όπου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Μαΐου ο 5ος Αχίλλειος Αγώνας Δρόμου (10 & 21χλμ). Ο αγώνας είχε πολύ μεγάλη επιτυχία, σε μία πανέμορφη διαδρομή ανάμεσα στα χωριά περιφερειακά του Δήμου Αχιλλείου και η μεγάλη συμμετοχή μας, σε συνδυασμό με την άψογη φιλοξενία των ντόπιων έδωσε την ευκαιρία στα μέλη του συλλόγου να περάσουν ένα ιδανικό Σαββατοκύριακο στο καταπράσινο νησί. Όσον αφορά τις συμμετοχές η ΓΡΑΤΣΑΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1.32.43 ήταν 1η στη Γενική κατηγορία Γυναικών, ενώ διακρίθηκαν και οι: ΘΕΜΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1.56.00 1ος στην κατηγορία άνω 70 ετών, ΑΚΡΙΒΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 2.10.47 2ος στην κατηγορία 61-70 ετών, ΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 1.32.43 2ος στην κατηγορία 51-60 ετών, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1.42.12 3ος στην κατηγορία 51-60 ετών, ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 1.48.17 1η στην κατηγορία 31-40 ετών, ΚΟΝΤΟΤΟΛΗ ΜΑΡΙΝΑ 2.04.22 3 3η στην κατηγορία 31-40 ετών. Οι υπόλοιπες συμμετοχές είχαν ως εξής: ΣΕΦΕΡΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΟΥΡΗΤΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΠΟΥΚΟΒΑΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΡΟΥΣΙΑΜΑΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΓΙΩΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΡΕΒΕΝΤΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΚΩΣΤΟΥΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, ΤΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΖΟΥΤΖΟΥΜΗΤΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΘΑΝΑΣΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΤΑΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΟΤΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΔΟΥΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΑΛΛΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ, ΔΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΓΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ.
Την Κυριακή στις 30 Μαΐου διεξήχθη ο 17ος Δρόμος Υγείας 16,5χλμ, που διοργανώνει ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου στην περιοχή των Αλυκών Βόλου. Η αποστολή του συλλόγου ήταν εξίσου δυναμική με 15 δρομείς να δίνουν το παρόν, ενώ στη συνέχεια πολλά από τα μέλη παρέτειναν τη διαμονή τους επισκεπτόμενοι κοντινές παραλίες, ενώ πολλοί τίμησαν και τα πασίγνωστα τσιπουράδικα της περιοχής. Στον αγώνα συμμετείχαν οι: ΚΩΣΤΟΥΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, ΡΟΥΣΙΑΜΑΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΤΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΑΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (1η στην κατηγορία 31-40), ΘΑΝΑΣΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΜΠΕΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΜΟΚΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΟΚΟΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΘΕΜΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (1ος στην κατηγορία άνω των 70 ετών), ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΚΟΝΤΟΤΟΛΗ ΜΑΡΙΝΑ (3η στην κατηγορία 31-40), ΔΙΒΑΝΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΚΑΒΡΑΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΣΑΚΚΑΣ ΝΙΚΟΣ.
Τέλος την Κυριακή 6 Ιουνίου σε μία πανέμορφη διαδρομή με καταπληκτική θέα και γεμάτη οξιές, έγινε στο Εμπόριο της Κοζάνης ο 2ος Ορειβατικός Μουρίκιος Δρόμος 24χλμ. Στον αγώνα από το σύλλογό μας διακρίθηκαν ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΡΙΣΤΑΝΑΣ που με χρόνο 1:56:41 κατέλαβε την 4η θέση στη γενική κατάταξη και την 1η θέση στην κατηγορία του, ο ΜΠΑΡΤΖΙΩΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ που με χρόνο 2:04:27 πήρε την 1η θέση στην κατηγορία του, ο ΘΕΜΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ που ως συνήθως πήρε την 1η θέση στην κατηγορία άνω των 70 με χρόνο 3:01:04 και ο ΣΤΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ που τερμάτισε στην 3η θέση στην κατηγορία του με χρόνο 2:48:59. Συμμετείχαν επίσης: ΡΟΥΣΙΑΜΑΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΦΑΓΚΡΙΔΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΦΑΓΚΡΙΔΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΜΗΤΣΙΜΠΟΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΔΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΓΚΕΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΑΚΡΙΒΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ. Μετά το τέλος του αγώνα δόθηκε γεύμα σε όλους τους αθλητές, ενώ όλοι οι δρομείς είχαν να λένε για την άψογη φιλοξενία και διοργάνωση του αγώνα.
Επόμενος αγώνας, που πολλά μέλη του συλλόγου αναμένεται να δώσουν το παρόν όπως κάθε χρόνο είναι ο Καραϊσκάκειος Δρόμος (25χλμ) το Σάββατο 26 Ιουνίου, στο Μαυρομάτι Καρδίτσας που γίνεται στα πλαίσια του 43ου Διεθνούς Φεστιβάλ Πολιτισμού «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΑ» Η εκκίνηση θα δοθεί στις 6.30 μ.μ. από την κεντρική πλατεία της Καρδίτσας , και ο τερματισμός είναι στην πλατεία του Μαυροματίου μπροστά στον επιβλητικό έφιππο Ανδριάντα του Γ. Καραϊσκάκη.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!