Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ κύριοι της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ , ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ !!

Το ζήσαμε και αυτό, το είδαμε και αυτό, ώ οποία ξεφτίλα του Ελληνικού κράτους αν ισχύει ακόμη αυτό και δεν έχουμε απολέσει την Εθνική μας κυριαρχία που πάντα και παντού φροντίζει να μας...
...θυμίζει ο κ. Παπανδρέου.!!! εντολοδόχος ακόμη Πρωθυπουργός .
Στην χώρα των Ελλήνων της περήφανης αυτής χώρας ,οι εκ του Πασόκ ορμώμενοι ,αφού φρόντισαν εδώ και αρκετά χρόνια η λεγόμενη γενιά του πολυτεχνείου , να κατασπαταλήσει το δημόσιο χρήμα να γεμίσει το δημόσιο κράτος με δοτούς συνδικαλιστές και πελάτες των βουλευτικών γραφείων , έφτασαν την Πατρίδα μας στο χείλος της οικονομικής καταστροφής .
Φρόντισαν όμως και την πλήρη απαξίωση της και την μετατροπή της σε ένα πολιτισμικό ισλαμικό προτεκτοράτο.
Το σχέδιο πολύ καλά στημένο ,έλειπαν μόνο οι κομπάρσοι και τώρα τους βρήκαν στην σημερινή κυβέρνηση.
Αφού έγινε πλήρη απαξίωση της παιδείας , του δημόσιου σχολείου με δήθεν αλλαγές βιβλίων και ύλης , απαξίωση των δασκάλων από τους μαθητές, περνώντας από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας μαθητευόμενοι μάγοι (Παπανδρέου ,Ευθυμίου , Διαμαντοπούλου, Δραγώνα κ.λ.π)
Αφού έγινε πλήρη απαξίωση της Θρησκείας με κραυγές από τα ΜΜΕ για την δήθεν τεράστια περιουσία της Εκκλησίας και τον εξευτελισμό των Ιεραρχών και του σεβασμού που αρμόζει σε αυτούς .
Αλλά μόνο για την ορθόδοξη Εκκλησία και τα σύμβολά της . Όταν όμως πρόκειται για μουλάδες και μουφτήδες και σύμβολα του Ισλάμ ,κραυγές ! ντροπή δεν είμαστε πολιτισμένοι ; κραυγάζουν οι συνιστώσες του Σύριζα και των λοιπών αριστερών οικολογικών κομμάτων και όχι μόνο .
Αφού φρόντισαν να διαλύσουν την Ελληνική οικογένεια απαξιώνοντας το σεβασμό στους γονείς ,στους παππούδες , στις γυναίκες ,στα παιδιά και προβάλλοντας από τα ΜΜΕ αδερφές και χαζοχαρούμενους ως πρότυπα !! και βομβαρδίζοντας μας περνώντας στο είναι μας ότι μόνο με την μίζα , το μέσον, και την δήθεν μάγκικη φοροκλοπή το κράτους πας μπροστά και όχι με τα προσόντα σου.!!
Ήρθε και η παράδοση της Πατρίδος αφού φρόντισαν πρώτα από όλα να την αφαιρέσουν τα στολίδια της, τις αξίες της όπως τιμή ,αξιοπρέπεια καθήκον , ιδανικά άγνωστα στα σημερινά αρπακτικά που το μόνο που νοιάζονται είναι πως θα μείνουν γαντζωμένα στην εξουσία και να ξεπληρώσουν τις επιταγές .
Φρόντισαν την απαξίωση του Στρατού και την σιωπηλή αποδοχή των αρχηγών, φροντίζοντας να μας γεμίσουν στα επόμενα χρόνια με αλλοδαπούς αξιωματικούς με ποσόστωση !!!
Φρόντισαν όμως να φέρουν την απόγνωση, την οικονομική καταστροφή ,το χάσιμο της αξιοπρέπειας για να είναι όλα εύκολα και προβλέψιμα .
¨Έχει χάσει την αξιοπρέπεια του ο γέροντας όταν του στερείς τα 20 ευρώ στην σύνταξη των 330 ευρώ του αγρότη ,αλλά ταυτόχρονα εσύ δίνεις αρκετά εκατομμύρια ΕΥΡΩ σε δήμους για σελίδες του ιντερνέτ που είναι άχρηστες μετά την 7 Νοεμβρίου του 2010 και σε
Μ.Κ.Ο ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΛΑΠΑΔΕΣ (ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ) ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ .
Ψηφίζεις νόμο απόδοσης Ελληνικής ιθαγένειας σε ορκισμένους εχθρούς της Πατρίδος ,έφτασε μάλιστα η Τζάκρη υφυπουργός του Ραγκούση να μας πει ότι έχει έτοιμο νομοσχέδιο της απόδοσης της ιθαγένειας σε σλαβόφωνους σκοπιανούς .
Ο Ραγκούσης στέλνει εγκύκλιο και απαιτεί ποσόστωση στα ψηφοδέλτια των δημοτικών συνδυασμών με αλλοδαπούς .
Πού μωρέ γίνεται αυτό; δήθεν δημοκράτες !
Δηλαδή να καταλάβουμε όλοι ,δεν μπορείς να κατεβάσεις συνδυασμό στις επόμενες δημοτικές εκλογές αν δεν απαρτίζεται υποχρεωτικά από ένα ποσοστό και από αλλοδαπούς !!!!!
Τελικά Ραγκούση ή δεν καταλαβαίνεις τι σου γίνεται, ή το κάνεις εσκεμμένα το οποίο είναι και Εθνικά επικίνδυνο !!!
Ο συνδυασμός λέει ο δήθεν δημοκράτης ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΘΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !!!!
ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ,ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ,ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ή ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ; ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΝΑΤΙΝΑΞΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΧΙΜΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΛΑΝΟΥ . πριν από μερικές ημέρες .
Εγώ για να καταλάβω ,ΓΙΑΤΙ δεν μπορώ να λάβω μέρος στις εκλογές επειδή δε θέλω να έχω στο συνδυασμό μου άλλους εκτός από Έλληνες στην ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ !!
Τώρα κ.κ δημοκράτες βουλευτές, αν αυτό δεν είναι ρατσιστικό ,παράνομο, φασιστικό ,αντισυνταγματικό τι είναι ;
ΑΛΛΑ υπάρχει και μια άλλη Ελλάδα ,Πατριώτες και εμείς είμαστε εδώ και ψάχνουμε Πρότυπα και ψάχνουμε Ηγέτες .
Το Πασοκ προσπαθεί να γλυτώσει την γενική κατακραυγή στην κάλπη και κάνει ότι περνάει από το χέρι του, αφού μας τελείωσε ο κομματικός στρατός των βουλευτικών γραφείων, βρήκαμε τους λαθρομετανάστες !!
ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΙΣ ; ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ !!
Μακρυγιάννης Χρήστος
Ανώτερος Αξιωματικός ε.α
Πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!