Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Σχετικά με την LIVE μετάδοση του trikalaola της διαδρομής του Στέλιου Βάσκου.

Η κάμερα του trikalaola ανηφορίζει προς τα πάνω και στο δρόμο θα την έχουμε όσο περισσότερο γίνετε ανοιχτή (σε ζωντανή μετάδοση αν υπάρχει ασύρματη κάλυψη).
Για να βλέπετε και τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στις περιοχές που περνάμε, μέχρι να συναντήσουμε την αποστολή.
Δεν υπάρχει δυνατότητα να έχουμε ανοιχτή κάμερα και συγχρόνως να βλέπουμε και το chat Θα παρακαλούσα όλους τους φίλους να μην μας παίρνουν τηλ. αν δεν έχουν κάτι σημαντικό να μας πουν. Μόνο αν σας το ζητήσουμε να μας ενημερώσετε για οτιδήποτε, μέσω της LIVE μετάδοσης. Επειδή κάνουμε πολλά πράγματα συγχρόνως για να κρατήσουμε την κάμερα σε ON LINE μετάδοση και να επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα, δεν μπορούμε να σας...
...απαντούμε άμεσα. Ο χρόνος μας είναι πολύ πολύτιμος. Η εικόνα και ο ήχος θα έρχεται σε σας με 5’’ καθυστέρηση, όπως έγινε και την Πέμπτη.
Θα υπάρχουν πολλές παρεμβολές, πράγμα που δεν μπορούμε να αποφύγουμε. Όταν η εικόνα θα παγώνει ή έρχεται με λίγα καρέ, αυτό είναι πρόβλημα δικτύου και θα οφείλεται σε μας. Ακριβώς κάτω από την κάμερα υπάρχει το κουμπί της ανανέωσης. Αν κολλήσει η εικόνα, πατήστε ανανέωση. Μπορείτε επίσης να δείτε την εικόνα της κάμερας σε ευρεία οθόνη. Αυτό που πρέπει να αναλογιστούμε όλοι μας αυτή την ώρα, είναι η υπερπροσπάθεια του Στέλιου Βάσκου. Όλοι μας έχουμε ξεκουραστεί, έχουμε κοιμηθεί, αλλά ο Στέλιος δεν κατέβηκε από το ποδήλατό του!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!