Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Η τέχνη του πιάνου…

Ένα από τα πολλά βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Κοιτάξτε στο τέλος του βίντεο, όταν ο «καλλιτέχνης» πάει να δώσει το χέρι στον παρουσιαστή κι αυτός το τραβάει. Φοβήθηκε ο άνθρωπος!!! Τα σχόλια δικά σας. Ευχαριστούμε φίλε Χρήστο για το βίντεο.
Διαβάστε περισσότερα...

«ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΓΚΡΙΝΙΑ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ»

Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου και την καθιερωμένη δεξίωση στο Νομαρχιακό Μέγαρο, όπου έγινε και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, περιελάμβανε το πρόγραμμα εορτασμού της πρώτης ημέρας του νέου χρόνου, που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Τρικάλων...
Στις 11 το πρωί παρουσία των αρχών και φορέων της πόλης και του Νομού μας, πραγματοποιήθηκε Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Αλεξίου.
Ακολούθησε δεξίωση στο Νομαρχιακό Μέγαρο και κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, όπου το φλουρί το οποίο αντιστοιχούσε σε βιβλία ειδικών εκδόσεων του BBC «έπεσε» στον Σύλλογο Ιεροψαλτών.
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης ανέφερε:
«Για μια ακόμη φορά υποδεχόμαστε τον καινούριο χρόνο στο Νομαρχιακό Κατάστημα και θέλω να ευχηθώ από βάθος καρδιάς ο νέος χρόνος να φέρει υγεία σε όλες και όλους τους τρικαλινούς. Είναι κατά όπως φαίνεται η τελευταία χρονιά που υφίσταται ο θεσμός της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και να ευχηθώ αυτός ο χρόνος να φέρει λιγότερη γκρίνια, λιγότερα λόγια, περισσότερα έργα, περισσότερη υπευθυνότητα από όλους.
Είμαι βέβαιος ότι θα πετύχουμε, είμαι βέβαιος ότι οι Έλληνες με τις παραγωγικές δυνάμεις που κρύβουν μέσα τους θα τα καταφέρουν και τώρα. Αυτό που χρειάζεται είναι να πιστέψουμε στις δικές μας δυνάμεις, να πιστέψουμε ότι μόνοι μας θα πάμε τον τόπο ψηλότερα και να πιστέψουμε ότι κανένας μόνος του δε μπορεί να πετύχει και ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε».
Από την πλευρά του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Νομαρχιακό Συμβούλιο κ. Αγγελάκης στον χαιρετισμό του ανέφερε:
«Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά με υγεία και ευημερία. Το γεγονός του διαφορετικού ρόλου που θα παίξουμε όλοι όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά την επόμενη χρονιά είναι ένα γεγονός που έχει να κάνει ουσιαστικά με την πορεία αυτού του τόπου.
Εγώ θα ευχηθώ κάθε επιτυχία σε όλους τους αυτοδιοικητικούς να βγάλουν εις πέρας αυτή τη χρονιά και ας εντείνουμε την προσπάθειά μας μέχρι τέλος της θητείας μας, να είμαστε αξιοπρεπείς και παραγωγικοί».
Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης οι Βουλευτές Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ κ.κ. Μαγκούφης και Μερεντίτη, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Λέγκας, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Ταμήλος, ο Διοικητής της ΣΜΥ.
Από την ιστοσελίδα της Νομαρχίας
Διαβάστε περισσότερα...