Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

ΑΙΟΛΟΣ Τρικάλων – ΠΡΩΤΕΑΣ Γρεβενών 53-41




Μικρό σκορ, μεγάλη νίκη για τον Αίολο σήμερα το βράδυ (Κυριακή 10-1-2010) στο δημοτικό κλειστό. Οι παίχτες του Γρηγόρη Γιασάρη, παρόλο τα λάθη και την αστοχία, κέρδισαν την πολύ καλή ομάδα του ΠΡΩΤΕΑ Γρεβενών με το φτωχό 53-41 και μπήκαν με το δεξί στο 2010, παραμένοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Σε δηλώσεις του ο προπονητής του ΑΙΟΛΟΥ Γρηγόρης Γιασάρης, είπε χαρακτηριστικά:... «…πρέπει να πάρουν ορισμένοι κύριοι το μήνυμα, ότι τον ΑΙΟΛΟ, δεν θα τον σταματήσει τίποτα φέτος…» (βλ. τη δήλωση στο βίντεο)αφήνοντας πολλά υπονοούμενα για την περσινή χρονιά. Δείτε το σχετικό φωτορεπορτάζ και το βιντεάκι με φάσεις από το ντέρμπι, μαζί και τη δήλωση του Γιασάρη.

Διαβάστε περισσότερα...

Φιλύρα – Πλοπιακός 0-6 (Σήμερα το πρωί)

Αναλυτικά ο αγώνας σήμερα το βράδυ.
Διαβάστε περισσότερα...

Σήμερα θα κάνουμε αποτοξίνωση...

Μάλλον θα χρειαστούμε βοηθό καλοφαγά… ε Γιάννη? Το ρώτησες πόσο χρονών είναι πριν το βγάλεις έξω?
Αρχίζουμε σήμερα μια καλή περιήγηση στο ψάρεμα και το κυνήγι με την πρώτη ψαριά. Όσοι φίλοι αναγνώστες έχουν φωτογραφίες από κυνήγι και ψάρεμα, στείλτε της στο salepisn@otenet.gr Επικοινωνήστε πρώτα με το κιν. 6976658568. Όλες οι φωτό θα δημοσιεύονται στο trikalaola. Ευχαριστούμε. Θα δείτε πολλές καλές στιγμές στο trikalaola.
Διαβάστε περισσότερα...

Ο ετήσιος χορός του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μεσοχώρας.

Μέχρι πρωίας θα κρατήσει το γλέντι απόψε στον ετήσιο χορό του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μεσοχώρας που πραγματοποιείται στο Πύλης Μεγαρό.
Το κέντρο ήταν κατάμεστο και οι παρευρισκόμενοι διασκεδάζουν με τους ήχους παραδοσιακής ορχήστρας. Περισσότερο φωτορεπορτάζ θα αναρτηθεί άλλη στιγμή.
Διαβάστε περισσότερα...

Ο χορός του Μορφωτικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου (Καμνάϊ)

Πραγματοποιείται απόψε (9,10-1-2010) στο οικογενειακό κέντρο «Μυσταγωγία», ο χορός του Μορφωτικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου (Καμνάϊ). Στην αρχή της εκδήλωσης το χορευτικό του συλλόγου παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς, με τη συνοδεία δημοτικής ορχήστρας...
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και δήμαρχος Αιθήκων κ. Κώστας Μπατατόλης. Η νεολαία του χωριού έδωσε σύσσωμη το παρόν στο χορό.
Διαβάστε περισσότερα...