Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Προκριματικά Πανελληνίου Πρωταθλήματος Τραμπολίνο σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Ο φακός του trikalaola θα βρίσκεται από το πρωί σήμερα στη Θεσσαλονίκη, για να καλύψει τους αγώνες, στους οποίους συμμετέχουν και οι Τρικαλινοί σύλλογοι.
Διαβάστε περισσότερα...

Ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους απόψε στο «Ηλεκτρόφωνο»

Διαβάστε περισσότερα...

Ενδιαφέρον άρθρο του Δημήτρη Καπέλλα από το blog Βαθύ Πράσινο


Είναι μερικές στιγμές στη ζωή σου που μετά από μεγάλο πραγματικά γεγονός δεν ξέρεις τι θα πρέπει να κάνεις ...να πανηγυρίσεις ,να συλλογιστείς και να προβληματιστείς, η να απογοητευτείς.... τελικά ένας συνδυασμός και των τριών να είναι και το ποιο κατάλληλο για αυτήν τη στιγμή...
Απογοήτευση γιατί άλλη μια φορά...

...η Ε.Ε. έδειξε το τεράστιο χάσμα επικρατεί κόλπους της, όπου ουσιαστικά αυτοαναιρεί το ρόλο της σε περιόδους κρίσης(θυμίζω κρίσεις σε πολέμους όπως Βαλκάνια και Ιράκ, όπου και πάλι βαλαν τις ΗΠΑ στην "αυλή της Ευρώπης")
Συλλογισμός διότι ο ρόλος του ΔΝΤ δεν μπορεί να αποτελεί λύση για μια χώρα εντός της ζώνης του Ευρώ...
Θετικό και ελπιδοφόρο μήνυμα έρχεται μόνο στο πρόσωπο του Γ.Α. Παπανδρέου που με την στάση του όλο αυτό το διάστημα στο εξωτερικό απέδειξε ότι επιτέλους η Ελλάδα αποκτά ξανά επιτέλους φωνή σε διεθνές επίπεδο...
Όλο αυτό το διάστημα η χώρα μας βρισκόταν κυριολεκτικά με την πλάτη στο τοίχο με το σύνολο του Ευρωπαϊκού και όχι μόνο "τύπου" εναντίον με ένα χυδαίο τρόπο!!...με μια άκαμπτη Γερμανία που είχε βάλει ως στόχο να μας σπρώξει εξ ολοκλήρου στο στόμα του ΔΝΤ ..και στον αντίποδα έναν ακούραστο Γ.Α. Παπανδρέου να κάνει στην κυριολεξία χιλιάδες χιλιόμετρα προκειμένου να πείσει αλλά και να αποδείξει ότι αυτή η χώρα που μέχρι χθες ήταν μια ανύπαρκτη Φωνή στο ευρωπαϊκό τραπέζι, σε καμία των περιπτώσεων δεν είναι επαίτης η φτωχός συγγενείς άλλα ισότιμος συνομιλητής υψώνοντας την φωνή απαιτώντας τι άλλο ??..το δικαίωμα μας σε ένα δίκαιο δανεισμό όπως συμβαίνει και σε πολλά άλλα Ευρωπαϊκά κράτη με ίδια οικονομικά μεγέθη και προβλήματα με μας..!!!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Σίγουρα αποφύγαμε τα χειρότερα που σημαίνει μια λύση ΔΝΤ και με ότι αυτό συνεπάγεται..
Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε μια καθαρή Ευρωπαϊκή λύση που είναι και αυτονόητη ..
Σίγουρα όμως μια λύση με αρκετή βοήθεια από την ΕΕ και “ολίγη“ από ΔΝΤ δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να χαρακτηριστεί ως Νίκη ούτε ως Ήττα.....Απλά ας ελπίσουμε να μην χρειαστεί...
ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΛΕΟΝ ...ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΣΑΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ!!!!!
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.....
Η επόμενη μέρα λοιπόν θα πρέπει να είναι μια μέρα όπου όλοι μας θα πρέπει να κάνουμε αυτό που μας επιβάλει ΟΧΙ η ΕΕ ...αλλά η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ !!.
Γιατί αυτήν είναι που πρέπει να δώσει στη χώρα την ώθηση για πραγματική ανάπτυξη - δικαιοσύνη – Ελπίδα..
Γιατί αυτήν είναι που θα πρέπει να προστατέψει τα δικαιώματα των εργαζόμενων και ιδίως στον ιδιωτικό τομέα που επικρατεί ένας εργασιακός μεσαίωνας...
Γιατί αυτήν είναι που θα επαναπροσδιορίσει το ρόλο του κράτους στην αγορά ,τοποθετώντας το εκεί που πραγματικά έχει μεγάλο κοινωνικό ρόλο να παίξει!! Γιατί αυτήν είναι που... πρέπει να προχωρήσει τις μεγάλες αλλαγές...αλλαγές που πρεσβεύει και διακηρύσσει ενα Σοσιαλιστικό Κίνημα με καθαρα ιδεολογικό και μονό προσανατολισμό για το μέλλον αυτού του Τόπου!!!..
Διαβάστε περισσότερα...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΣΠΗΛΙΑΣ


Μ. ΠΕΜΠΤΗ 7.00 Π.Μ.-9.30 Π.Μ. Θ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Μ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
6.00 Μ.Μ.-10.00 Μ.Μ. ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ
Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.00 Π.Μ.-9.30 Π.Μ. ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ Μ. ΩΡΩΝ
11.30 Π.Μ. ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ
6.00 Μ.Μ.-9.30 Μ.Μ. ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ
Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 7.00 Π.Μ.-9.30 Π.Μ. Θ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Μ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
11.00 Μ.Μ. - 1.30 Π.Μ. ΤΕΛΕΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ
Θ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ 6.00 ΜΜ. ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ
Διαβάστε περισσότερα...