Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Η χούντα των Συνταγματαρχών, ας μην το ξεχνάμε…

Να θυμόμαστε ότι υπήρξαν και χειρότερα…
Φωτό από wikipedia.org Διαβάστε περισσότερα...

Προστέθηκε το φωτορεπορτάζ από τον αγώνα Ελευθεροχώρι – Βαλτινό 2-2 (24 φωτό)

Δείτε το όλο το φωτορεπορτάζ στο trikalaola2 πατήστε εδώ: http://trikalaola2.blogspot.com/2010/04/2-2-24.html Διαβάστε περισσότερα...

"Επιστολή των φαρμακοποιών χωρίς φαρμακείο"

¨"Με αφορμή τις τελευταίες συζητήσεις και τα δημοσιεύματα σχετικά με το άνοιγμα κάποιων κλειστών επαγγελμάτων και σε απάντηση της επιστολής του Φ.Σ.Α, θα θέλαμε να αποσαφηνίσουμε τις θέσεις μας και να ενημερώσουμε κάθε ενδιαφερόμενο για το καθεστώς που επικρατεί από 1/1/1997 στον κλάδο μας.
Υπάρχουν πληθυσμιακοί περιορισμοί, σύμφωνα με...
...τους οποίους αντιστοιχεί 1 φαρμακείο, ανά 1500 κατοίκους. Όπως λοιπόν μπορεί να καταλάβει κάποιος, νέα φαρμακεία δεν είναι δυνατόν να ανοίξουν, με αποτέλεσμα αρκετοί από εμάς, να μεταναστεύουμε ...
σε ακριτικά χωριά και νησιά, για να ασκήσουμε το επάγγελμα μας. Κάτι το οποίο είναι αυτονόητο για τον οποιονδήποτε, για εμάς εδώ και χρόνια δεν ισχύει.
Είναι γεγονός ότι εμείς οι φαρμακοποιοί χωρίς φαρμακείο, επιλέξαμε οι περισσότεροι να μην ακολουθήσουμε τακτικές, που θα μας ωθούσαν σε μιζέρια και εξαθλίωση, όπως το να μεταναστεύσουμε σε κάποιο ακριτικό χωριό της Ελλάδας, που δεν ήταν ο τόπος καταγωγής μας, ούτε σε κάποιο ακριτικό νησί, προκειμένου να ασκήσουμε το επάγγελμά μας, για λόγους που ο καθένας μπορεί να κατανοήσει.
Επίσης, δεν μπήκαμε καθόλου στην διαδικασία αγοράς άδειας φαρμακείου από υπό σύνταξη συνάδελφο, καθώς αυτές οι άδειες απαιτούν υπέρογκα ποσά της τάξεως των 300.000 ευρώ , αφορολόγητα τις περισσότερες φορές, τα οποία θα έπρεπε να δώσουμε σε συναδέλφους οι οποίοι έλαβαν τις άδειες τους χωρίς να πληρώσουν κανένα αντίτιμο και που αυτές ανήκουν στο Κράτος που τις εξέδωσε τα χρόνια που το επάγγελμα δεν είχε κανέναν περιορισμό.
Φαίνεται λοιπόν, ότι απέναντι σε έναν Αντισυνταγματικό Νόμο, ο οποίος περιορίζει την ελεύθερη επαγγελματική έκφραση ειδικών επιστημόνων, εμείς αντισταθήκαμε με προσωπικό κόστος και οικονομική ανέχεια, περιμένοντας να κριθούν νομικά, όλα αυτά τα περιοριστικά κριτήρια.
Εμείς, οι φαρμακοποιοί χωρίς φαρμακείο, δεν είμαστε άνθρωποι που τελειώσαμε “χτες” τις σπουδές μας, άλλα άνθρωποι που για χρόνια δουλεύουμε υπάλληλοι στα φαρμακεία άλλων, αρκετοί χωρίς ασφάλιση, ως ελεγκτές σε Ταμεία με μισθό 550 ευρώ, σε εταιρίες ως ιατρικοί επισκέπτες υπό αντίξοες συνθήκες και με τον φόβο της απόλυσης συνεχώς πάνω από το κεφάλι μας, ενώ οι συνάδελφοι, που το μόνο που μας διαφοροποιεί είναι μια άδεια λειτουργίας φαρμακείου, απολαμβάνουν μια εξόχως προστατευμένη οικονομικά και επαγγελματικά κατάσταση, λόγω των περιορισμών που έχουν εφαρμόσει.
Αυτή την στιγμή είναι ιδιαίτερα ασφαλές να μιλάνε για μεγάλο αριθμό φαρμακείων, αλλά μάλλον αποκρύπτουν κάποια σοβαρά δεδομένα, όπως η κληρονομικότητα. Ένα φαρμακείο δηλαδή, περνάει στα χέρια του γιου ή της κόρης, αλλά ο γιός του αγρότη πχ που σπούδασε με υποτροφία, δεν έχει δικαίωμα να ασκήσει το επάγγελμά του.
Αν κάποιος διαβάσει προσεκτικά τη νομοθεσία που διέπει τη διαδικασία ίδρυσης και λειτουργίας φαρμακείου θα ανακαλύψει πολλούς “ρατσιστικούς” όρους. Ένα νέο φαρμακείο, εφόσον μπορεί να ανοίξει με βάση τον πληθυσμό, θα πρέπει να απέχει τουλάχιστον 150 μέτρα από το πλησιέστερο (η απόσταση μεγαλώνει όσο μεγαλώνει ο πληθυσμός του δήμου). Ένα φαρμακείο όμως που λειτουργεί ήδη 5 χρόνια, μπορεί να μετεγκατασταθεί σε απόσταση υποπολλαπλάσια της προαναφερόμενης! Με απλά ελληνικά, αν καταφέρει κάποιος νέος συνάδελφος να ανοίξει το φαρμακείο του σε κάποια γωνίτσα και μετά από 2-3 χρόνια η περιοχή αναπτυχθεί, θα μπορεί όποιος “παλιός” θέλει να μεταφερθεί δίπλα! Εκεί, δεν υπάρχει ανησυχία για τη βιωσιμότητα συνεπώς...
Σε αυτό το σημείο κρίνουμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε κάτι. Θεωρούμε ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ προϋπόθεση για την διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας την ύπαρξη του Φαρμακείου με ιδιοκτήτη ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ. Μια προϋπόθεση που έχει ιδιαίτερη βαρύτητα στην Ελλάδα, μια χώρα με προβληματική δυστυχώς πρωτοβάθμια περίθαλψη, τις αδυναμίες της οποίας καλύπτουν με ζήλο οι φαρμακοποιοί σε όλη την έκταση της επικράτειας. Η συμβολή του επιχειρηματία/επαγγελματία φαρμακοποιού αναγνωρίστηκε και από το Δικαστήριο Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων στις 19.5.09:
http://curia.europa.eu/el/actu/communiques/cp09/aff/cp090044el.pdf
Ακολουθούμε αυτή την τακτική της επιστολής, από την στιγμή που κανένα συνδικαλιστικό όργανο, δεν μας αναγνωρίζει, επομένως δεν μας περιλαμβάνει, έτσι ώστε να ακουστεί και η φωνή χιλιάδων φαρμακοποιών. Εκτός από το αναφαίρετο και συνταγματικό μας δικαίωμα να ασκήσουμε το επάγγελμα μας με όποιον τρόπο εμείς κρίνουμε, υφιστάμεθα και αποκλεισμούς συνδικαλιστικούς, σαν να μην υπάρχουμε.
Περιμένουμε, ζώντας με την αγωνία της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, της ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΟΜΟΙΩΝ, κάποιοι από μας ζώντας με το Ταμείο Ανεργίας, να σταματήσουμε να είμαστε ο κλάδος των αποκλεισμών και των 2 ταχυτήτων. Αν δεν συμβεί αυτό, ίσως είναι περιττές οι Φαρμακευτικές Σχολές στην Ελλάδα, που το μόνο που βγάζουν είναι απόλυτα εξειδικευμένους επιστήμονες, χωρίς επαγγελματικό μέλλον. Ας σκεφτούν , λοιπόν τα νέα παιδιά, που με χαρά θα συντάξουν το μηχανογραφικό τους, που με χαρά θα κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα, πριν δηλώσουν τις Φαρμακευτικές Σχολές. "
Με εκτίμηση,
Φαρμακοποιοί Χωρίς Φαρμακείο
Πηγή: troktiko
Διαβάστε περισσότερα...

«…στο Κουκουε (ΚΚΕ) ραντεβού παπάς, πρώτη φορά έρχεται παπάς…»

Χαρίλαος Φλωράκης: «…γιατί, σκιάζεται ο Θεός να ‘ρθεί στο κουκουε;…»
- Σε ποιο μέρος είχε εκφράσει την επιθυμία του να ταφεί ο αήμνηστος Χαρίλαος Φλωράκης.
- Ποια η αντίδραση της κας Αλέκας Παπαρήγα όταν είδε τον Πατέρα Αθανάσιο στον Περισσό.

Φοβερή αφήγηση από τον...
...μοναδικό, υμνωδό της του Χριστού εκκλησίας Πάτερ Αθανάσιο τον Σιμωνοπετρίτη, όπου αφηγείται την μεταστροφή του Χ. Φλωράκη, πριν το τέλος του και ένα περιστατικό, δείγμα της ευσέβειας των ρώσων προς το Άγιον Όρος. Το μοναδικό βίντεο ανέβασε στο Facebook ο φίλος Βασίλης Κωστούλας.
Δείτε το βίντεο εδώ: http://www.facebook.com/group.php?gid=71605671345#!/video/video.php?v=1431345545205&oid=71605671345
Σημ. Ο Πατέρας Αθανάσιος, κατά κόσμον Αναστάσιος Αγγελάκης, κατάγεται από το Δενδροχώρι Τρικάλωνκαι είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην ιδιαίτερη πατρίδα του και όχι μόνον.
Διαβάστε περισσότερα...

Ταλέντα από την Α1 ερασιτεχνική για να πλαισιώσουν τη Β’ Εθνική…

Στο γήπεδο του Λογγακίου βρέθηκε χθες ο Πρόεδρος του Α.Ο.Τ. Βαγγέλης Πλεξίδας, όπου η τοπική ομάδα έχασε με 0-1 απ’ τον πρωταθλητή πλέον Ασκληπιό. Σίγουρα κάποιους...
...παίχτες θα εντόπισε για τη Β’ Εθνική. Γεια σου σειρά… Διαβάστε περισσότερα...

Ξαναχτύπησαν οι «πεινασμένοι» περιπτεροδιαρρήκτες…

Φυσικά κανένας περιπτερούχος δεν αφήνει χρήματα στο συρτάρι του περιπτέρου του, αφήνει όμως όλα τα ήδη που είναι προς πώληση. Σήμερα τα ξημερώματα, κάποιοι που πεινούσαν και είχαν υπογλυκαιμία, διέρρηξαν το περίπτερο που είναι στην οδό...
...Καρδίτσης, έξω, από την παλιά είσοδο του Νοσοκομείου, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη και σπάζοντας τις κλειδαριές, αφήρεσαν διάφορα φαγώσιμα ήδη. Πάντως οι διαρρήκτες δεν πήραν παγωτά , όπως έκαναν αλλού. Ο ιδιοκτλήτες του περιπτέρου μας ανέφερε πως σήμερα τα ξημερώματα, έχουν παραβιαστεί κι άλλα περίπρερα και ψιλικατζίδικα. Βρε που φτάσαμε, να κάνουν διάρρηξη για να πάρουν σοκολάτες και γαριδάκια… Διαβάστε περισσότερα...

Γιόρτασε το… ρεπό η Ράξα

Στιγμές χαλάρωσης χθες βράδυ στο «ΛΟΦΟ» (με την κατάπληκτη θέα προς την πόλη των Τρικάλων), καθώς παίχτες και παράγοντες της Ράξας, είδαν τον αγώνα Ίντερ – Μπαρτσελόνα. Χθες η Ράξα είχε ρεπό και...
...είπαν να συνδυάσουν θέαμα με γαστρονομικές απολαύσεις. Μετά είδαν το δικό τους DVD με τον αγώνα Ράξα – Σωτήρα.
Διαβάστε περισσότερα...

Δήλωση – Καταγγελία του Βουλευτή ΝΔ κ. Σωτήρη Χατζηγάκη


Ι) Σε σχέση με το έγγραφο του Προέδρου της Εξεταστικής Επιτροπής της Siemens, κ. Βαλυράκη, με το οποίο ζητείται αντίγραφο των πρακτικών της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου, καθώς και του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου «προκειμένου», όπως λέει, «να διερευνηθεί το ενδεχόμενο συγκάλυψης ευθυνών κάθε...
...εμπλεκομένου και υπαιτίου από πράξεις ή παραλείψεις των δικαστικών λειτουργών που χειρίζονται την υπόθεση Ζαγοριανού», θα ήθελα να προβώ στην εξής δήλωση:
Κατ’ αρχάς, ερμηνεύοντας το έγγραφο αυτό, σε συνδυασμό με όσα έχουν προηγηθεί (δημοσιεύματα, δηλώσεις, ισχυρισμοί Αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου κ. Παπανικολάου κλπ.) είναι φανερό, πρώτον, ότι το έγγραφο περιέχει τον υπαινιγμό ότι η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου, με την Απόφασή της, συγκαλύπτει ευθύνες. Και δεύτερον, ότι η Επιτροπή έχει την πρόθεση να ελέγξει την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου για την απόφασή της αυτή.
Τα ανωτέρω αποτελούν απαράδεκτη πρακτική και ύβρη για τη Δικαιοσύνη ως θεσμό της Δημοκρατίας, για τους εξής λόγους:
Πρώτο. Είναι πρωτοφανής η διατύπωση υπόνοιας ότι το Ανώτατο όργανο της Ελληνικής Δικαιοσύνης (48 Αρεοπαγίτες, Αντεισαγγελεύς Αρείου Πάγου, καθώς και ο Πρόεδρος και Εισαγγελεύς του Αρείου Πάγου) συνεργούν σε συγκάλυψη υπευθύνων. Συγχρόνως, δεν εξετάζεται το αν καλώς ή όχι αποδόθηκαν ευθύνες από έναν Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
Και δεύτερο. Η προσπάθεια μιας Επιτροπής της Βουλής να ελέγξει τη Δικαιοσύνη, διενεργώντας σχετική ανάκριση ή εξέταση, είναι αντισυνταγματική.
Αυτό, δεν έχει δικαίωμα να το κάνει ούτε η Βουλή.
Είναι φανερό ότι το έγγραφο του κ. Βαλυράκη αποτελεί συνέχιση των πρωτοφανών δηλώσεων του Υπουργού κ. Καστανίδη.
ΙΙ) Ως προς την ιταμή δήλωση του Υπουργού Δικαιοσύνης αναφορικά με το δικαίωμα του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου και της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου να ελέγξουν το νόμιμο και το βάσιμο της κατηγορίας κατά ενός δικαστή, καταγγέλουμε τα εξής:
Πρώτο. Ο ίδιος ο νόμος ορίζει ότι δικαστικός λειτουργός «είναι δυνατόν» να τεθεί σε προσωρινή αργία (Άρθρο 5, παρ. 1 του Κώδικα Οργανισμού Δικαστηρίων). Επομένως, παρέχεται ευρεία ευχέρεια στην Ολομέλεια ή σε κάθε άλλο αρμόδιο όργανο να κρίνει την υπόθεση.
Ο Υπουργός Δικαιοσύνης ισχυρίζεται ότι δύο είναι μόνο τα κριτήρια με βάση τα οποία θα σχηματισθεί η κρίση του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου ή της Ολομέλειας του Α.Π.: ήτοι η βαρύτητα της κατηγορίας και ο θόρυβος, που ενδεχομένως, δημιουργεί.
Μια τέτοια ερμηνεία, όμως,
Κατ’ αρχάς υποβαθμίζει απαραδέκτως το ρόλο του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου και της Ολομέλειας του Α.Π., αφού δεν τους επιτρέπει να κρίνουν αν η κατηγορία είναι νομικώς αστήριχτη ή προφανώς και κατ’ ουσίαν αβάσιμη (όπως δέχθηκε η Ολομέλεια του ΑΠ εν προκειμένω), αλλά την αναγκάζει να δεχθεί δουλικώς τις εκτιμήσεις ενός Αντεισαγγελέα ο οποίος άσκησε τη δίωξη και να δημιουργείται αναγκαστικά από τα ΜΜΕ και τις εντυπώσεις που δημιούργησαν με τα ανεύθυνα ενδεχομένως δημοσιεύματά τους.
Είναι, όμως, επίσης, και αντισυνταγματική. Διότι δεν μπορεί ο νόμος να καθιστά κατ’ ουσίαν κενές περιεχομένου, τις αρμοδιότητες και τις εξουσίες ανωτάτων οργάνων της Δικαιοσύνης.
Τέλος, είναι ανακριβές ότι το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο και η Ολομέλεια ανέτρεψαν την πάγια νομολογία τους. Παράδειγμα, η απόφαση 4/2007 του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου, με την οποία δύο (2) δικαστικοί λειτουργοί δεν τέθηκαν σε αργία, παρόλο που εκατηγορούντο για βαρύτατα ποινικά αδικήματα.
Κατόπιν όλων αυτών, φαίνεται καθαρά ότι επιχειρείται ποδηγέτηση της Δικαιοσύνης. Επιχειρείται ένας τρόπος ελέγχου της ουσίας των αποφάσεων, τις οποίες καλώς ή κακώς, εκδίδει ένα δικαστήριο.
Επειδή είναι απαράδεκτο το φαινόμενο Υπουργός Δικαιοσύνης να παρεμβαίνει και να κρίνει μια απόφαση της Ολομελείας του Αρείου Πάγου,
Και επειδή σε μια τέτοια περίπτωση έχουμε σύγχυση των αρμοδιοτήτων των δύο λειτουργιών –της νομοθετικής - εκτελεστικής και της δικαστικής– με αποτέλεσμα να υπάρχει νόθευση του πολιτεύματος,
Καλώ τον Υπουργό Δικαιοσύνης: Να αποδοκιμάσει το έγγραφο του κ. Βαλυράκη και ν’ ανασκευάσει τις δικές του ιταμές δηλώσεις κατά του Ανώτατου Δικαστηρίου,
Διαφορετικά, θεωρούμε ότι η μόνη διέξοδος που έχει είναι η παραίτηση του.
Από το πολιτικό γραφείο
Διαβάστε περισσότερα...

7 Θεσσαλοί κατέκτησαν τα Ιμαλάια

Τώρα στο STAR μιλά ο επικεφαλής Ν. Μαγγίτσης
Διαβάστε περισσότερα...

Ανθρωπιστική φωτογραφία

Η Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας στα πλαίσια της διοργάνωσης “Φωτογραφικές Διατυπώσεις 2010” σας προσκαλεί στην παρουσίαση της φωτογραφικής δουλείας του Γιώργου Μουτάφη. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στην...
...αίθουσα σεμιναρίων της λέσχης στο Πνευματικό Kέντρο ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΖΙΑΖΙΑ (τέρμα Ροδόπης), συνοικία Χαραυγής, στη Λάρισα την Πέμπτη 22 Απριλίου 2010 στις 20.00. Ο φωτογράφος επίσης θα αναφερθεί για τον τρόπο που εργάζεται και θα αναλύσει όλη την διαδικασία από τη ερευνά του θέματος, τη λήψη μέχρι και τη δημοσιοποίηση του.
Μετά την παρουσίαση της δουλειάς του φωτογράφου θα ακολουθήσει διάλεξη από τον ίδιο με θέμα την "ανθρωπιστική φωτογραφία".
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΤΑΦΗΣ / Anzenberger
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977. Την πρώτη του επαφή με τη φωτογραφία την απέκτησε το 2006 με τη φωτογραφική ομάδα των 18+. Αποφοίτησε από τη σχολή φωτογραφίας Focus το 2007.
Από τότε δουλεύει ως Φώτο δημοσιογράφος με βάση την Αθήνα για τα πιο γνωστά περιοδικά της Ελλάδας. Η δουλειά του έχει δημοσιευτεί επίσης στους Times (Εurope), στο Panorama, στο die Zeit και στους New York Times.
Το 2009 πήρε το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό Νέοι Έλληνες Φωτογράφοι και την ίδια χρονιά βραβεύτηκε από την Unesco (Ελλάδας) και ήταν ένας από τους δώδεκα φωτογράφους που επιλέχθηκαν να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο Vilnius Photo Festival. Τα τελευταία 2 χρόνια ο Γιώργος δουλεύει σε ένα μακροπρόθεσμο project για τη μετανάστευση και συνεργάζεται με πολλές ΜΚΟ (γιατροί χωρίς σύνορα, γιατροί του κόσμου κ.ά.) Από το 2009 εκπροσωπεί το πρακτορείο Anzenberger.
Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΔΕΝ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΤΥΧΑΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΙΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ: ΑΠΟ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ - ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΛΑΦΥΡΟ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΞΑΕΤΙΑ, ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΟΥ...
1. Οι επιτυχίες της Ελληνικής Αστυνομίας στην εξάρθρωση της τρομοκρατίας μόνο τυχαίες δεν είναι. Είναι αποτέλεσμα σκληρής, συστηματικής και επαγγελματικής δουλειάς. Και πάνω από όλα είναι αποτέλεσμα μίας διαφορετικής νοοτροπίας διακυβέρνησης:
-Την προηγούμενη εξαετία, η ΕΛ.ΑΣ., όπως και κάθε δημόσια υπηρεσία, όλο το κράτος, αντιμετωπίστηκε ως κομματικό λάφυρο. Το μόνο που ενδιέφερε την παρέα του «καταλληλότερου» ήταν το πώς θα βολευτούν κάποιοι και θα διωχθούν κάποιοι άλλοι. Αυτή η λογική κατέστρεψε τη χώρα και οδήγησε το κράτος σε πλήρη αποσύνθεση επί 5,5 χρόνια.
-Από τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2009, προτεραιότητα της κυβέρνησης σταμάτησε να είναι η κομματική εκμετάλλευση της ΕΛ.ΑΣ. Προτεραιότητα έγινε η ασφάλεια του πολίτη. Για αυτό και εκατοντάδες αστυνομικοί, που πριν χαραμίζονταν σε καθήκοντα άσχετα με το λειτούργημά τους, άρχισαν να περιπολούν στους δρόμους. Για αυτό και αναδιοργανώθηκαν τάχιστα υπηρεσίες-κλειδιά, όπως η Αντιτρομοκρατική. Τα αποτελέσματα φάνηκαν ήδη και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μέχρι να αποκαταστήσουμε την ηρεμία και την σιγουριά στην καθημερινότητα κάθε πολίτη.
2. Οι επιτυχίες στην εξάρθρωση της τρομοκρατίας είναι ένα εξέχον παράδειγμα ότι κάτι ήδη αλλάζει στην Ελλάδα: αρχίζει και μπαίνει τάξη στο κράτος και ξεκινάει επιτέλους να λειτουργεί υπέρ του πολίτη.
Μας εστάλει από τον κ. Περικλή Πελεκάνο
Διαβάστε περισσότερα...

Ξεκινά αύριο ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Έντεχνου Χορού «Ευ Δημιουργείν» στα Τρίκαλα

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Σωματείο Χορού & Ρυθμικής διοργανώνει Πανελλήνιο Διαγωνισμό Έντεχνου Χορού στην πόλη μας. Ο διαγωνισμός με τον τίτλο «Ευ Δημιουργείν 2010» θα διεξαχθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων με την ευγενική χορηγία του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων. Η τελετή έναρξης θα γίνει...
...την Παρασκευή 23 Απριλίου στις 15:00 μ.μ. και ο διαγωνισμός θα διαρκέσει 3 ημέρες από 23 έως 25 Απριλίου 2010.
Την κριτική επιτροπή απαρτίζουν οι γνωστοί και καταξιωμένοι στο χώρο του χορού Νίνα Μίνκοβα, Μιχάλης Ναλμπάντης και Ρόουαν Θορπ.
Συμμετέχουν 230 χορευτές από όλη την Ελλάδα, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, οι οποίοι θα διαγωνιστούν στις κατηγορίες του κλασσικού, σύγχρονου, καρακτέρ, τζαζ και χιπ χοπ χορού. Αναλυτικά το πρόγραμμα του διαγωνισμού έχει ως εξής :
Παρασκευή 23 Απριλίου ώρα έναρξης 15:00 μ.μ. : όλα τα είδη χορού στην κατηγορία των επαγγελματιών και φοιτητών επαγγελματικών σχολών χορού και οι κατηγορίες 14-16 ετών και 16 ετών και άνω στο σύγχρονο, τζαζ και χιπ χοπ.
Σάββατο 24 Απριλίου ώρα έναρξης 11:00 π.μ.: Κλασσικός, νεοκλασσικός και καρακτέρ χορός στις κατηγορίες 8-10, 10-12, 12-14, 14-16 και 16 ετών και άνω.
Κυριακή 25 Απριλίου ώρα έναρξης 11:00 π.μ.: σύγχρονος και τζαζ χορός στις κατηγορίες 8-10, 10-12, 12-14 ετών.
Σωματείο Χορού & Ρυθμικής
Διαβάστε περισσότερα...

Προστέθηκε το 3ο και τελευταίο μέρος του βίντεο από τον ημιμαραθώνιο «Θανάσης Σταμόπουλος»


Παραμένουν οι φωτογραφίες απ’ όλους τους αθλητές, από την έξοδο της Καλαμπάκας και από όλους τους τερματισμούς. Αυτές θα περαστούν σε μορφή βίντεο άλλη στιγμή. Διαβάστε περισσότερα...

Τα όπλα είχαν χρησιμοποιηθεί σε επιθέσεις του Επ. Αγώνα

Τον Επαναστατικό Αγώνα "έδειξε" η βαλλιστική εξέταση, στα όπλα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα στη συμβολή των οδών Αιγίνης 8 και Ύδρας, στην Κυψέλη, πίσω από την επίθεση στο αστυνομικό τμήμα της Νέας...
...Ιωνίας στις 30 Απριλίου του 2007, την επίθεση εναντίον λεωφορείου που μετέφερε άνδρες των ΜΑΤ στο Γουδί στις 23 Δεκεμβρίου του 2008, αλλά και πίσω από την επίθεση εναντίον αστυνομικών των ΜΑΤ έξω από παράρτημα του υπουργείου Πολιτισμού, στα Εξάρχεια, που σημειώθηκε στις 5 Ιανουαρίου του 2009 και κατά την οποία τραυματίστηκε ο αστυφύλακας Διαμαντής Ματζούνης.Πιο συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό η ΕΛ.ΑΣ., στην επίθεση στο Γουδί χρησιμοποιήθηκαν τα δύο καλάσνικοφ και ένα ΜΡ5, στο υπουργείο Πολιτισμού το ένα καλάσνικοφ και το υποπολυβόλο, ενώ στην επίθεση στο ΑΤ Νέας Ιωνίας το MP5.
Τα ευρήματα στο διαμέρισμα 5ου ορόφου πολυκατοικίας, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αιγίνης 8 και Ύδρας, στην Κυψέλη, το οποίο είχε ενοικιασθεί στο όνομα «Γριβοκωστόπουλος Αναστάσιος» και θεωρείται ότι αποτελεί το βασικό διαμέρισμα όπου έκρυβε τα όπλα της η οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας», ανακοίνωσε και επίσημα, το απόγευμα της Τρίτης, η ΕΛ.ΑΣ. Όπως σημείωσε ο αρχηγός της, Λευτέρης Οικονόμου, μεταξύ των ευρημάτων εντοπίστηκε και ένα υπηρεσιακό όπλο, τύπου MP5, το οποίο πέραν των προαναφερθεισών επιθέσεων, είχε χρησιμοποιηθεί σε ληστεία στη Θεσσαλονίκη, το 2004.
«Στο διαμέρισμα αυτό, το οποίο χρησιμοποιούνταν, ως κρησφύγετο, από την οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας», ανέφερε η αστυνομία, από τη μέχρι τώρα έρευνα βρέθηκαν:
- Ένας (1) εκτοξευτήρας ρουκετών, τύπου RPG-7.
- Πέντε (5) ρουκέτες.
- Δύο (2) πυροβόλα όπλα – τυφέκια, τύπου KALASHNIKOV και τέσσερις (4) γεμιστήρες ενωμένες μεταξύ τους σε αντίθετη φορά ανά ζεύγος, άνευ φυσιγγίων, εντός δυο σάκων ορειβατικού τύπου.
- Ένα (1) υποπολυβόλο ΜΡ5, με πτυσσόμενο κοντάκι, άνευ γεμιστήρα και φυσιγγίου στη θαλάμη.
- Τρία (3) πιστόλια.
- Τρεις (3) χειροβομβίδες.
- Φορέας αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού με πλήρες ηλεκτρικό κύκλωμα.
- Εξήντα οχτώ (68) μασούρια εκρηκτικού γαλακτώματος και ζελατοδυναμίτιδας.
- Πέντε (5) μασούρια αμμωνιοδυναμίτιδας.
- Ποσότητα ηλεκτρικών πυροκροτητών.
- Ένας (1) γεμιστήρας υποπολυβόλου, κενός φυσιγγίων.
- Ένα (1) ξύλινο κοντάκι καφέ χρώματος.
- Δεκατέσσερα (14) φυσίγγια πυροβόλου όπλου, των 9 χιλιοστών, LUGER , εκ των οποίων τρία (3) φέρουν βύθισμα στο καψύλιο.
- Δύο (2) φυσίγγια πυροβόλου όπλου KALASHNIKOV, με βύθισμα στο καψύλιο.
- Δεκατρία (13) φύλλα χάρτου τα οποία περιέχουν μηχανογραφημένο κείμενο της προκήρυξης που στάλθηκε για την ανάληψη ευθύνης της βομβιστικής επίθεσης με παγιδευμένο όχημα στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, στις 2 Σεπτεμβρίου 2009.
- Ένας ηλεκτρονικός εκτυπωτής.
- Ένας σαρωτής εγγράφων.
- Ένας καταστροφέας εγγράφων, εντός του οποίου υπήρχαν τεμάχια κατεστραμμένων φύλλων χάρτου.
- Αντικείμενα για κατασκευή πλαστών δελτίων αστυνομικής ταυτότητας όπως: Εντυπώματα στρογγυλών σφραγίδων Αστυνομικής Υπηρεσίας και φύλλα χάρτου με στοιχεία ταυτότητας προσώπων.
-Ένας (1) φορητός εξωτερικός δίσκος αποθήκευσης δεδομένων (usb stick).
Όπως ανακοίνωσε ο κ. Οικονόμου, το ανευρεθέν υποπολυβόλο «HECKLER and KOCΗ» με αριθμό C - 48330 αφαιρέθηκε από φύλακα υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας κατά τη διάρκεια ληστείας, στην οδό Βασιλίσσης Όλγας 95 στη Θεσσαλονίκη. Η ληστεία έγινε στις 08:15 το πρωί της 25ης Αυγούστου 2004, από δύο ένοπλους άγνωστους δράστες που φορούσαν κράνη και αφαίρεσαν το ποσό των 18.400 ευρώ. Οι έρευνες συνεχίζονται, σύμφωνα με τον κ. Οικονόμου.
Πηγή: www.tvxs.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Σύσκεψη στα Λιβάδια Πετρίλου για Καλλικράτη

Του Μενέλαου Παπαδημητρίου
Στις 18.4.2010 στα Λιβάδια Πετρίλου έγινε σύσκεψη της Παναργιθεάτικης Συντονιστικής Επιτροπής για τα ζητήματα του Καλλικράτη και του Ενιαίου Δήμου Αργιθέας, του Πιλοτικού Προγράμματος, του Ανταμώματος, του ΕΣΠΑ και της Σήραγγας Τυμπάνου κ.α. Τοποθετήθηκαν αρκετοί Αργιθεάτες κι ανάμεσά τους η...
...Αργιθεάτισσα Νομαρχιακή Σύμβουλος και πρώην Αντινομάρχης Καρδίτσας ΕΡΜΙΟΝΗ ΒΑΣΙΛΟΥ-ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ. Την ομιλία της καταγράψαμε, όπως και άλλων συμπατριωτών για να υπάρχει ως ιστορικό ντοκουμέντο. Δείτε το σχετικό βίντεο μέσα από το Facebook εδώ:
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1205291387133
Διαβάστε περισσότερα...

Ένα Ε.Σ.Υ. γεμάτο πληγές

Κύριε Yπουργέ

Παρακαλώ επιτρέψτε μου αφού σάς εκφράσω τήν συμπάθειά μου γιά τήν περιπέτεια Υγείας πού είχατε, νά σάς αναφέρω μερικές σκέψεις :
1. Είναι περίεργο γιατί έπρεπε πρώτα νά διαπιστωθεί τό τέλος ζωής τής λυχνίας καί μετά νά παραγγελθεί άλλη.
2. Λογικά θά έπρεπε...
...τό Εργαστήριο τού Νοσοκομείου ή / καί η Τεχνική Υπηρεσία του (εάν υπάρχει καί εάν βεβαίως είναι επαρκής...) νά παρακολουθούν τήν διάρκεια ζωής τής λυχνίας (αλλά καί κάθε συσκευής) συναρτήσει τής χρήσεώς της.
3. ΄Αρα, νά παραγγέλνεται εγκαίρως καί νά παραλαμβάνεται τό ανταλλακτικό πρίν εκπνεύσει η ζωή τού χρησιμοποιούμενου.
Φαίνεται ότι κάποιοι υπολειτούργησαν (ίσως συστηματικά) στήν περίπτωση αυτή.
4. ΄Αραγε, υπάρχει κάποια σύμβαση μεταξύ τού Νοσοκομείου καί τού αντιπροσώπου τού μηχανήματος? Τί προβλέπει? Τηρήθηκε? Αρκούσε γιά νά είναι οι Επαγγελματίες Υγείας τού Νοσοκομείου ήσυχοι ?
5. Εκτιμάται ότι στό Ε.Σ.Υ. υπάρχουν περί τούς 100 αξονικοί τομογράφοι.
Από αυτούς, τουλάχιστον 40 υπολειτουργούν. Κατά σύμπτωσιν, είναι ~ 40 καί οι άνω τών 10 ετών ηλικίας.
Η πλειοψηφία τους δέν χρησιμοποιείται μετά τίς 2 μ.μ., ελλείψει προσωπικού.
Τά σημερινά κόστη πού πληρώνουν οι ασθενείς κυμαίνονται από 75 ευρώ / πεδίο, έως ~ 300 ευρώ η ολόσωμη.
Ενώ στήν μαγνητική τομογραφία τό κόστος είναι ~ 280 ευρώ / πεδίο.
Αυτές οι εισπράξεις λείπουν από τίς χειμαζόμενες οικονομίες τών Δημ. Νοσοκομείων...
Είναι πραγματικό τό ενδιαφέρον νά τίς εξυγιάνουμε ? Απόδειξη !
6. Τώρα, γιά τά Δημόσια Νοσοκομεία πού έχουν συσκευές πού δέν λειτουργούν ελλείψει προσωπικού, ακούγεται τό επιχείρημα ότι δέν υπάρχουν χρήματα γιά τήν πληρωμή μισθών καί δαπανών λειτουργίας. Τελείως λανθασμένα γιατί,
- Η ύπαρξη προσωπικού θά σήμαινε επιτέλεση εξετάσεων σέ ασφαλισμένους, γιά τίς οποίες τό Νοσοκομείο θά πραγματοποιούσε συνεχείς εισπράξεις, από τά δημόσια ή καί τά ιδιωτικά Ασφ. Ταμεία τους,
- Σέ ποσά μεγαλύτερα τών όποιων Νοσοκομειακών δαπανών.
Αυτό πού απαραδέκτως συμβαίνει είναι,
Α. Καί οι εξετάσεις δέν πραγματοποιούνται σέ αυτά τά Δημόσια Νοσοκομεία,
Β. Καί πληρώνονται από τά ασφ. Ταμεία εκεί όπου γίνονται ! Πολλές δέ φορές ακριβότερα από τούς ασθενείς!!!...
Γ. Καί η παρεχόμενη περίθαλψη είναι επισφαλής γιά τούς πολίτες (καί τούς ιατρούς !) όπου δέν λειτουργούν υπάρχουσες συσκευές !
Οι σχολάζουσες συσκευές
1. δέν αποσβέννυνται ενώ έχουν πληρωθεί / εξοφληθεί, σέ πολλαπλάσιο κόστος από αυτό πού θά έπρεπε...,
2. απαξιώνονται καί η χρήση τους θά είναι σύντομα μόνον γιά τό αρχαιολογικό μουσείο,
3. αποτελούν απούλωτη πληγή γιά ένα κατ’ ευφημισμόν Εθνικό Σύστημα Υγείας.
Πληρώνουμε μέ αυξημένη θνησιμότητα αυτό τό ...καθεστώς ! Καί ακριβά εις χρήμα !
Παραλογισμός δαιμονικός, πού σέ άλλο Ευρωπαϊκό Κράτος, πραγματικά ευνομούμενο
καί μέ έμπρακτο ενδιαφέρον γιά τούς πολίτες του, δέν θά τόν συναντούσαμε...
Αλλά καί εάν εξετάσουμε τούς τομογράφους πού λειτουργούν, από τήν σκοπιά τού
πόσο σύγχρονοι / αποτελεσματικοί ήταν ήδη από τήν στιγμή τής παραλαβής τους, θά δούμε μία τραγική εικόνα (αφορά τήν περίοδο 1995 – 2003) :
- σέ πολλούς αξονικούς ο αριθμός τών τομών ήταν μικρός ή πολύ μικρός,
- πού σημαίνει λίγες δυνατότητες εφαρμογής τού τομογράφου,
- δηλαδή μεγάλος αριθμός περιστατικών έμεναν χωρίς κατάλληλα / αξιόπιστα / πλήρη αποτελέσματα.
Γιατί συνέβαινε αυτό?
- Ο μικρός αριθμός τομών ήταν στίς προδιαγραφές τού πρός αγοράν (μετά από «διαγωνισμό») μηχανήματος,
- ΄Ομως μέ παράλογο – υψηλό προϋπολογισμένο κόστος κτήσεως,
- ΄Οσοι παραγωγοί είχαν από καιρό εκσυγχρονίσει τά προϊόντα τους καί είχαν πάψει νά παράγουν συσκευές λίγων τομών (π.χ. 2) δέν μπορούσαν νά συμμετάσχουν στόν «διαγωνισμό» καί άς είχαν δυνατότητα προσφοράς καλυτέρων – ασφαλεστέρων – πολυτιμοτέρων συσκευών,
- ΄Ετσι κάποιος, ανενόχλητος, πουλούσε -καί μάλιστα ακριβά- ένα παμπάλαιο μηχάνημα, πού ούτε στά Τριτοκοσμικά κράτη ήταν επιθυμητό !
- Πού σύντομα γινόταν άχρηστο, όνομα καί πράγμα, γιά τήν πλειοψηφία τών περιπτώσεων ! Μέ τεράστιο περιθώριο κέρδους ένα παμπάλαιο μηχάνημα ! Πόσα βραβεία Νοbel πρέπει νά δοθούν στόν πολυμήχανο Νεοέλληνα ?
Βλέπετε, στά χρόνια εκείνα ο τότε Πρωθυπουργός αγωνιζόταν νά βάλει τήν Ελλάδα στήν Ο.Ν.Ε., αλλά η διαπλοκή θέριευε ανεμπόδιστη καί στόν Νοσοκομειακό χώρο...
΄Ας τολμήσει η κα Υπουργός νά ζητήσει έρευνα γιά κάθε τομογράφο εκείνης τής εποχής, ποιοί έκαναν τίς προδιαγραφές, πόσες τομές προδιέγραψαν, πόσων τομών συσκευές υπήρχαν τεχνολογικά τήν στιγμή τής προδιαγραφής, καί ποιό ήταν τό κόστος αγοράς. ΄Ας συγκρίνει όλους αυτούς τούς αριθμούς μέ τά σημερινά δεδομένα τής Αγοράς, καί θά καταλάβει ότι ένα μέρος τού τεραστίου Εθνικού (Δημοσίου) Χρέους είναι εντοπισμένο ! Αλλά, απομένει καί νά πληρωθεί στούς αλλοεθνείς πιστωτές μας, μειώνοντας τό κράτος Πρόνοιας (καί μεγαλώνοντας τό Ανάλγητο Ελληνικό Κράτος τής αποσυντεθείσης πιά Μεταπολιτεύσεως) ! Θέτοντας σέ κίνδυνο τήν (υπαρκτή ?) Εθνική μας Ανεξαρτησία !!!
Στήν Θήβα, μέ τήν ενθάρρυνση / βοήθεια τού πάντοτε πρόθυμου Διοικητού τής Υγειον. Περιφερείας μας κ. Βλάχου αλλάξαμε τόν αριθμό τομών, από 2 σέ τουλάχιστον 8, καί ξαναπροκηρύχθηκε εξ αρχής ο διαγωνισμός ! Πού μπορεί νά αποδώσει καί αξονικό 16 τομών, σίγουρα μέ λιγότερα χρήματα σήμερα (2010) από τά προύπολογισθέντα τό 2002 γιά 2 τομών μηχάνημα !
Γιά όσους είμαστε ταγμένοι,
• αφενός στήν ολόπλευρη υποστήριξη τού Δημοσίου Χαρακτήρα τού Ε. Σ. Υ.,
καί,
• στήν υγιή λειτουργία του μέ Τεχνοκρατικά Κριτήρια αφετέρου,
Δέν υπάρχουν,
- ούτε ερωτηματικά,
- ούτε αμφιταλαντεύσεις,
γιά τό τί πρέπει νά γίνεται στήν αέναη προσπάθεια βελτιώσεως τού Ε.Σ.Υ.
Σάς εύχομαι η περιπέτειά σας νά είναι ανωδύνως περαστική καί νά αποφύγετε στό μέλλον παρόμοια περιστατικά στόν μέγιστο δυνατό βαθμό. Πάντως, κάθε εμπειρία ενός Πολιτικού από αυτό πού βιώνει ο δύσμοιρος ΄Ελληνας Πολίτης είναι ιδιαίτερα χρήσιμη,
γιά όλους !
Μέ τιμή
Ξενοφών Καραγεωργίου, Χρυσ. Σμύρνης 184, Βύρωνας, 16232,
Τέως Διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Θηβών
Διαβάστε περισσότερα...

5ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΔΟΛΟΠΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΕΝΕΛΑΪΔΟΣ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010

Η Α.Ε ΛΟΥΤΡΟΠΗΓΗΣ «ΜΕΝΕΛΑΪΣ >> οργανώνει τον 5 ο ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΔΟΛΟΠΩΝ το ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010 . Με εκκίνηση το χωριό Κέδρος και τερματισμό τα Λουτρά Σμοκόβου. Η απόσταση είναι 13 χλ σε άσφαλτο και η υψομετρική διαφορά τα 250 m
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ:...
...ΑΓΩΝΑΣ (1.000 m )
ΗΛΙΚΙΑ: παιδιά ηλικίας μέχρι και 15 ετών.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ : (έως 12) (12-15)
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 6:00 μ.μ.
ΕΚΚΙΝΗΣΗ : Μικρό πάρκο ΚΕΔΡΟΥ
ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Μεγάλο πάρκο ΚΕΔΡΟΥ
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: θα έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει την αίτηση συμμετοχής, με υπογραφή του γονέα ή ιατρική βεβαίωση, με ημερομηνία από 1-1-2010 μέχρι και 3-7-2010
ΑΓΩΝΑΣ (13.000 m)
ΗΛΙΚΙΑ: άνδρες και γυναίκες άνω των 16 ετών
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 7:00 μ.μ.
ΕΚΚΙΝΗΣΗ : Μεγάλο πάρκο ΚΕΔΡΟΥ
ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Πλατεία των ΛΟΥΤΡΩΝ ΣΜΟΚΟΒΟΥ
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Για τους αθλητές , αθλήτριες που θα λάβουν μέρος, να έχουν συμπληρώσει την αίτηση συμμετοχής και να αγωνισθούν με δική τους ευθύνη, αφού έχουν προηγηθεί ιατρικές εξετάσεις 1-1-2010 μέχρι και 3-7-2010.
ΚΑΡΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Τις κάρτες συμμετοχής οι αθλητές θα τις παραλαμβάνουν από την γραμματεία του αγώνα, με την παράδοση της αστυνομικής ταυτότητας.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ
1)18-29
2)30-39
3)40-49
4)50-59
5)60-69
6)70 – και ανω
Βασική προϋπόθεση για να υπάρξει κατηγορία να υπάρχουν τουλάχιστον 4 άτομα
Διαδρομή περιπατητών (13.000)m
ΗΛΙΚΙΑ: ανεξαρτήτου ηλικίας .
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 6:00 μ.μ.
ΕΚΚΙΝΗΣΗ : Μεγάλο πάρκο ΚΕΔΡΟΥ ( ακριβώς μετά την εκκίνηση των παιδιών)
ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Πλατεία των ΛΟΥΤΡΩΝ ΣΜΟΚΟΒΟΥ
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Για τους συμμετέχοντες που θα λάβουν μέρος, να έχουν συμπληρώσει την αίτηση συμμετοχής και να συμμετέχουν με δική τους ευθύνη, αφού έχουν προηγηθεί ιατρικές εξετάσεις 1-1-2010 μέχρι και 3-7-2010
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Θα παρακαλούσαμε οι δηλώσεις συμμετοχής για τους αθλητές και τους περιπατητές να γίνουν μέσα από τους συλλόγου σας η στον πλησιέστερο σε σας
Ευχαριστούμε
Για την ΑΕ.ΛΟΥΤΡΟΠΗΓΗΣ « ΜΕΝΕΛΑΪΣ »
Τμήμα δρομέων
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Γ.ΚΕΝΤΡΟΣ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
Γ.ΓΚΕΚΑΣ 6937318746
Γ ΚΕΝΤΡΟΣ 6972758183
Γ.ΚΑΤΣΙΦΑΣ 6979728069
Διαβάστε περισσότερα...

«Ένα καράβι για τη Γάζα»

Συναυλία συμπαράστασης για την Παλαιστίνη από την πολιτιστική πρωτοβουλία "εκτός των τειχών" με το συγκρότημα "Υπεραστικοί" στη Σουίτα αρτ καφέ το Σάββατο 24 Απριλίου, στα πλαίσια της...
...πρωτοβουλίας στα Τρίκαλα "Ένα καράβι για τη Γάζα" Διαβάστε περισσότερα...