Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Πολλές οι τηλεφωνικές κλήσεις σε ΔΕΗ και Πυροσβεστική το περασμένο Σάββατο

Σε πολλές περιπτώσεις κλήθηκε να καθαρίσει τα σπασμένα δέντρα η Πυροσβεστική υπηρεσία Τρικάλων, το περασμένο Σάββατο με την ανεμοθύελλα. Από την μανία της θεομηνίας, δε γλύτωσαν ούτε τα μεγάλα...
…πλατάνια της κεντρικής πλατείας των Τρικάλων (βλ. φωτό του συνεργάτη μας Στέργιου Σπυρόπουλου). Όπως μας ενημέρωσε ο Γραμματέας της Ένωσης Τεχνικών της ΔΕΗ κ. Δημήτρης Καπέλλας, τα συνεργεία το Σάββατο και την Κυριακή, λόγω και της μη επάρκειας του προσωπικού, δε προλάβαιναν να αποκαταστήσουν τις βλάβες που προκλήθηκαν, από τις πτώσεις δέντρων στα ηλεκτροφόρα καλώδια, ενώ στην αποκατάσταση των βλαβών, κλήθηκε να συνδράμει και ο εργολάβος της ΔΕΗ. Ο κ. Καπέλλας τόνισε ιδιαίτερα την τεράστια έλλειψη σε τεχνικό προσωπικό, που είχε σαν αποτέλεσμα, πέραν την καθυστέρηση στην αποκατάσταση των βλαβών, οι τεχνικοί δουλεύοντας πολλές υπερωριακές ώρες, είχαν υποστεί μεγάλη σωματική κόπωση, βάζοντας έτσι σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα.
Διαβάστε περισσότερα...

Ακόμη και ομάδα στο Facebook έκαναν οι ειδικευόμενοι γιατροί του Νοσοκομείου Τρικάλων…

Ο βασικός λόγος βέβαια της δημιουργίας του γκρουπ, είναι ότι εδώ και μήνες δεν έχουν πληρωθεί για δεδουλευμένα εφημεριών. Οι γιατροί έχουν ξεκινήσει κινητοποιήσεις για την...
...διεκδίκηση των οφειλών (βλ. προηγούμενα δημοσιεύματα).
http://trikalaola.blogspot.com/2010/05/7_14.html
http://trikalaola.blogspot.com/2010/05/blog-post_5551.html
το γκρουπ: http://www.facebook.com/group.php?gid=115074755194480
Διαβάστε περισσότερα...

Εξαφανίστηκε 23χρονος Τρικαλινός

Σε επικοινωνία που είχε το trikalaola πριν από λίγο με την Α.Δ. Τρικάλων, επιβεβαιώνεται πως 23χρονος Τρικαλινός Γιώργος Ζώης έχει εξαφανισθεί και...
...αναζητείται. Η πληροφορία και η φωτογραφία του έχει αναρτηθεί και στο troktiko. Στην ανάρτηση δημοσιεύεται και ένα κινητό τηλέφωνο στο οποίο καλούμε αλλά δεν υπάρχει.
Το δημοσίευμα του τρωκτικού:
"Ο ΓΕΩΓΙΟΣ ΖΩΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ.
ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ...
ΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ troktiko.
ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ 23 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ.
ΕΙΧΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΙΧΝΗ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ ΤΗΛ 6737417692"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Διαβάστε περισσότερα...

Εορταστικές εκδηλώσεις στα δ.δ. Φήκης, Πιαλείας και Ελευθεροχωρίου του Δήμου Πιαλείων Τρικάλων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις παρακάτω εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας.
Στο Δ.Δ Φήκης
- Την Τετάρτη 19 Μαίου και ώρα 19:00μ.μ., παραμονή της εορτής της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νικολάου, θα τελεστεί ο καθιερωμένος επίσημος εσπερινός μετ’αρτοκλασίας στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Φήκης. Μετά τον Εσπερινό θα πραγματοποιηθεί...
...η περιφορά της εικόνας του Αγίου που θα καταλήξει στην πλατεία όπου θα τελεστεί δοξολογία. Μετά το πέρας του εσπερινού, θα προσφερθεί παραδοσιακό φαγητό και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί χοροί, στις 20:30μ.μ. στο προαύλιο της εκκλησίας από χορευτικά του Δήμου Πιαλείων.
Στο Δ.Δ Ελευθεροχωρίου
- Την Πέμπτη 20 Μαΐου και ώρα 19:00μ.μ. παραμονή της εορτής του Αγίου Κων/νου και Ελένης μετά το τέλος του εσπερινού θα προσφερθεί παραδοσιακό φαγητό και θα πραγματοποιηθούν, στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίου Κων/νου και Ελένης, παραδοσιακοί χοροί στις 20:30μ.μ. από χορευτικά του Δήμου Πιαλείων.
Στο Δ.Δ Πιαλείας
- Την Δευτερα 24 Μαίου και ώρα 19:00μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η πανηγυρική εκδήλωση εορτασμού του Αγίου Πνεύματος στην κεντρική πλατεία του Δ.Δ.Πιαλείας , μετά το τέλος του εσπερινού θα πραγματοποιηθούνε παραδοσιακοί χοροί, στις 21:00μ.μ. από χορευτικά του Δήμου Πιαλείων.
Διαβάστε περισσότερα...

Μείωση μισθών και στον ιδιωτικό τομέα προτείνει ο διευθυντής του ΔΝΤ

Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Euronews, ο Ντομινίκ Στρος Καν εξέφρασε την εκτίμηση ότι «η σημερινή κρίση είναι μόνο ελληνική κρίση» αλλά πρόσθεσε ότι η Ελλάδα «θα την ξεπεράσει». «Η ανάπτυξη είναι...
...ένα ερώτημα-κλειδί. Γιατί η Ελλάδα αντιμετωπίζει τόση δυσκολία για να μπει σε τροχιά ανάπτυξης; Διότι έχει πρόβλημα ανταγωνιστικότητας. Για το λόγο αυτό πρέπει να μειωθούν οι μισθοί, κάτι το οποίο είναι οδυνηρό, αλλά απολύτως αναγκαίο. Είναι ο μοναδικός τρόπος να πουλήσει αυτά που παράγει, όταν οι άλλες χώρες έχουν χαμηλότερες τιμές».
Ο γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, δήλωσε ότι «οι Ευρωπαίοι θα πρέπει να εκμεταλλευθούν τη σημερινή κρίση για "να αναμορφώσουν" το θεσμικό πλαίσιο της ΕΕ και να ολοκληρώσουν τη νομισματική ενοποίηση». «Το ευρώ σήμερα δεν έχει ολοκληρωθεί. Εάν θέλουν μία Ευρώπη που θα προχωρήσει, εάν θέλουν μία ζώνη του Ευρώ που θα είναι επιτυχημένη, οι Ευρωπαίοι ηγέτες θα πρέπει να ολοκληρώσουν αυτό που άρχισαν με την οικοδόμηση του Ευρώ» πρόσθεσε.
Σημειώνεται ότι σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Εθνος της Κυριακής, ο κ. Καν είχε δηλώσει ότι «αν ήμουν μέλος ενός ελληνικού συνδικάτου, πιθανότατα θα διαδήλωνα και εγώ με τον ίδιο τρόπο», γιατί καταλαβαίνει τα προβλήματα των εργαζομενων...
Πηγή: tvxs.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Η… Πράσινη Γωνιά του μπάσκετ

Τελικώς η… Πράσινη Γωνιά κερδίζει και δικαίως τον τίτλο της πιο μπασκετικής γειτονιάς της πόλης. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο περισσότερα από 250 άτομα (!!!) προσήλθαν στα ανοιχτά γήπεδα του 5ου Γυμνασίου για να αγωνιστούν με τις...
...80 και πλέον ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή στο τουρνουά 3 on 3 που διοργάνωσε ο Α.Ο. Πράσινης Γωνιάς, σε συνεργασία με τους χορηγούς του (Έπιπλο Τζέγκας, Οικία κ.α.).
Στον μεγάλο τελικό των αντρών οι καρδιές… έσπασαν. Οι «Αμαζόνες» (Μπούνας, Αγγέλου, Μάμαλης, Μπατατόλης) κατάφεραν να κερδίσουν σε… νεκρό χρόνο την ομάδα του «Γαβραντώνη» (… ελέω ερυθρόλευκων αισθημάτων) των Αλ. Δουβλαντώνη, Δημ. Δουβλαντώνη και… πατήρ Δουβλαντώνη. Τελικό σκορ 21-19. Τα λέει όλα από μόνο του.
Στον Μικρό τελικό οι GABRINUS (Πουλημένος, Παπαγιάννης, Καρούζος, Κυριακόπουλος) αποδείχτηκαν πιο… μαγικοί απ’ τους ίδιους τους «Μάγους» (Σακελλαρίου, Παπαδόπουλος, Μοιριώρης) και επιβλήθηκαν 15-10.
Στα τρίποντα ο Ιάσονας Θώμος αποδείχτηκε εξαιρετικός μπομπέρ και ευστοχώντας σε 4 από τα 5 τρίποντα που επιχείρησε κατέκτησε το έπαθλο.
Το Δ.Σ. του Α.Ο. Πράσινης Γωνιάς αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους στήριξαν με οποιοδήποτε τρόπο τη φετινή διοργάνωση και δίνει ραντεβού για… του χρόνου του Μάη στα γήπεδα του 5ου Γυμνασίου για streetball.
Βασίλης Αλεξίου
Διαβάστε περισσότερα...

Καταγγελία Πλεξίδα για αναφορές στον Αθηναϊκό τύπο.

Τρίτη, 18 Μάιος 2010 14:32
Δήλωση - καταγγελία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα:
"Είμαι υποχρεωμένος να καταγγείλω γι ακόμα μια φορά ανυπόστατα και ύποπτα σενάρια που κυκλοφορούν από μερικά μέσα μαζικής "ενημέρωσης" (και δεν αναφέρομαι σε τοπικά) ότι δήθεν...
...το πρωτάθλημα της Γ'Εθνικής φέτος δεν παίχτηκε με ίσους όρους εμπλέκοντας και το όνομά μου.
Τα όσα γράφονται μόνο στην σφαίρα της φαντασίας μπορεί να ανήκουν.
Σε δηλώσεις μου από την αρχή της σεζόν, είχα τονίσει προς κάθε κατεύθυνση πως όπως στην Δ'κατηγορία έτσι και φέτος η ομάδα χτίστηκε με ένα ρόστερ πρωταθλητισμού. Σ' αυτή την κατεύθυνση, ξοδεύτηκαν πολλά χρήματα να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές (όλοι σχεδόν έπαιζαν σε μεγαλύτερες κατηγορίες) που θα κάνουν την διαφορά ΜΕΣΑ στον αγωνιστικό χώρο και το απέδειξαν.
Κάθε προσπάθεια λοιπόν που έχει σαν στόχο να αφήσει υπονοούμενα για εξωγηπεδικές ενέργειες είναι εντελώς συκοφαντική και την καταγγέλω.
Το ήθος μου και η επιχειρηματική μου δράση είναι γνωστά στο Παννελήνιο και δεν θα επιτρέψω σε κανένα να τα προσβάλλει.
Ο ΑΟ Τρίκαλα φέτος έκανε μία πορεία προς την άνοδο καθαρή και έτσι θα συνεχίσει. Στον αγώνα μπαραζ που απομένει όλοι θα δουν ΜΕΣΑ στο γήπεδο ποιός θα είναι ο πρωταθλητής και με ποιό τρόπο.
Έχοντας στο πλευρό μας τον λαό του ΑΟΤ σαν 12ο παίκτη η ομάδα θα πετύχει τον στόχο που θέσαμε από την αρχή για άνοδο και που δίκαια μας αξίζει..."
Βαγγέλης Πλεξίδας
Διαβάστε περισσότερα...

Γιόρτασε την άνοδο στην Α’ ερασιτεχνική απόψε το Λογγάκι


«Αποθήκευσαν θερμίδες» απόψε (Δευτέρα 17-5-10) για την καινούργια ποδοσφαιρική σεζόν, παίχτες και παράγοντες του Α.Ο. Λογγακίου, καθώς με τη 2η θέση στον όμιλο, εξασφάλισαν την άνοδο στην Α’ Ε.Π.Σ. Τρικάλων. Στόχος είναι...
...η παραμονή στην κατηγορία της Α’ ερασιτεχνικής , μας είπε ο Κώστας Καρατζάς. Δείτε μερικές φωτό και το βίντεο.
Διαβάστε περισσότερα...

Φιλικός αγώνας παλαιμάχων προς τιμήν του Χρήστου Μανώλη

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ διοργανώνει φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου με τον Σύλλογο Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ στις 18/05/2010 ,ημέρα Τρίτη και ώρα 17,30΄ στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας...
¨ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΚΙΤΣΙΟΣ¨.
Ο αγώνας διοργανώνεται προς τιμή του Χρήστου Μανώλη που έφυγε νωρίς από κοντά μας .Ο Χρήστος Μανώλης διετέλεσε για πολλά χρόνια ο στυλοβάτης της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο , ο στυλοβάτης στη διοίκηση ,ο στυλοβάτης στην κερκίδα και τα αποδυτήρια αλλά έφυγε πολύ νωρίς από κοντά μας .
Καλούμε όλους τους φιλάθλους και φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου να τιμήσουν και να θημηθούν μαζί μας τον Χρήστο Μανώλη.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους .
Με τιμή
Το Διοικητικό συμβούλιο
του ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ
Διαβάστε περισσότερα...